2777
2789
عنوان

روز هشتم درمان بیش فعالی

2097 بازدید | 69 پست

یک هفته از درمان گذشت .

دیسپریدون از امشب یه قرص کامل 

استراتین دو عدد یکی صبح یکی ساعت پنج عصر 

شدیدا کم اشتها شده 

و در حال حاضر هم احساس میکنم بی حوصله شده نمیدونم ،باید ببینم با گذشت زمان چه تغییری میکنه .

یادم باشه صبح باید وزنشو هم اندازه بگیرم ببینم بی اشتهاییش (غذا رو کم میخوره اما ریزه خوری داره) رو‌وزنش تاثیر میزاره یا نه .

فعلا در همین حد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونم بپرسم چن سالش  و چ علایمی داشت

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
علائمش چی بود

دخترم بیش فعالی و عدم تمرکز داره :

کم سنتر از همسن و سالاش رفتار میکنه یا بهتر بگم علائقش بیشتر به دخترای پنح شش ساله شبیهه تا دختر نه ساله 

خودشو فرمانده میدونه و بقیه رو سرباز .اگه کسی از دوستاش به خرفش گوش نکنه دعواش میشه ، یا اونا اگه حرفی بزنن این انجام نمیدهد،درکل روابطش با دوستاش خیلی نوسان داره.

حوصلش نمیکشید غذاشو بخوره حتما باید بین غذا چندین بار دور بزنه برگرده غذا بخوره 

با کمترین تحرکی حواس و تمرکزش پرت میشه چه موقع مشق نوشتن چه موقع تمرین موسیقی

قبل از اینکه حرفی به اخر برسه جواب میده یا بین حرف بقیه میپره 

کارایی میکنه که بعدش میگه من نبودم شیطون گولم زد(نه یکبار نه دوبار خیلییییی ) یا مثلا لیوانو میندازه میگه کار دستم بود من نکردم.

بعضی وقتا رفتاراش غیر قابل تحمل میشه مثلا میگم فلان کارو نکن انجام میده میگم بیا بشین نمیشینه بخصوص تو مهمونیا فوق العاده رو اعصاب بود 

میتونم بپرسم چن سالش  و چ علایمی داشت

نه سالش 

دخترم بیش فعالی و عدم تمرکز داره :

کم سنتر از همسن و سالاش رفتار میکنه یا بهتر بگم علائقش بیشتر به دخترای پنح شش ساله شبیهه تا دختر نه ساله 

خودشو فرمانده میدونه و بقیه رو سرباز .اگه کسی از دوستاش به خرفش گوش نکنه دعواش میشه ، یا اونا اگه حرفی بزنن این انجام نمیدهد،درکل روابطش با دوستاش خیلی نوسان داره.

حوصلش نمیکشید غذاشو بخوره حتما باید بین غذا چندین بار دور بزنه برگرده غذا بخوره 

با کمترین تحرکی حواس و تمرکزش پرت میشه چه موقع مشق نوشتن چه موقع تمرین موسیقی

قبل از اینکه حرفی به اخر برسه جواب میده یا بین حرف بقیه میپره 

کارایی میکنه که بعدش میگه من نبودم شیطون گولم زد(نه یکبار نه دوبار خیلییییی ) یا مثلا لیوانو میندازه میگه کار دستم بود من نکردم.

بعضی وقتا رفتاراش غیر قابل تحمل میشه مثلا میگم فلان کارو نکن انجام میده میگم بیا بشین نمیشینه بخصوص تو مهمونیا فوق العاده رو اعصاب بود 

ریسپریدون بدترین داروی دنیاااااست، وای قرصش سمه سم، ببر دکتر بهش بگو عوضش کنه، پسر منو منگ میکرد و کم اشتها، الهی بمیرم براش بردم عوض کرد آتوموکستین داد این دارو بنظرم بهتره

خسته از جهان آدمها، می روم درخت برگردم🕊