2789
عنوان

میکاپ کار

96 بازدید | 17 پست

دوستان من سه ساله کار میکاپ انجام میدم ولی دل ب کار ندادم زیاد مشتری نمیگرفتم و کارم خیلی حرفه ای تمیزه میخام الان شروع کنم به نظرتون چجوری میتونم مشتری پیدا کنم و معروف بشم و شیراز هستم 

تو دیوار آگهی بزار برو آرایشگاه ها بسپر

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین منم خیاطم

بعد از یلدا تا الان به صورت حرفه ای کار میکنم

هرلباسی ک دوختم یکی دیده پسندیده اومده و چندنفرم آورده

الان میخام خیلی بیشتر از اینی ک هستم بشه 

نمیدونم چیکارکنم

خدا حال همه رو خوب کنه..
ببین منم خیاطم بعد از یلدا تا الان به صورت حرفه ای کار میکنم هرلباسی ک دوختم یکی دیده پسندیده اومد ...

کار خیاطی واقعا حرفه قشنگیه و خیلیم درآمد داره فقد کافیه بری یه مزون لباس ک بپسندن و مدلای جدید طراحی کنی

کار خیاطی واقعا حرفه قشنگیه و خیلیم درآمد داره فقد کافیه بری یه مزون لباس ک بپسندن و مدلای جدید طراح ...

یجا هست برای مزون بنظرت بهش بگم برم اونجا؟

خدا حال همه رو خوب کنه..
یجا هست برای مزون بنظرت بهش بگم برم اونجا؟

خیلی خوبه 

میتونی کارهای ساده و شیک و آسون طراحی کنی 

هرچی تو بورسه

الان من سایتهای خارجی رومیبینم خیلی کارها ساده و گرونند

مرسی گلم

دخترعموی من خیاط برا خودش کار می‌کنه به من همش می‌گفت اگر برام مشتری بیاری بهت تخفیف میدم ولباس مجانی میدوزم الان معروف شده قبلن تو خونه کار میکرد یا اتاقو خیاطی کرده بودن الان مغازه گرفته 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

دخترعموی من خیاط برا خودش کار می‌کنه به من همش می‌گفت اگر برام مشتری بیاری بهت تخفیف میدم ولباس مجان ...

ببین منم یکی هست برام خیلی مشتری آورده منم خیلی بهش تخفیف میدم مثلا شلوار ک دوختش ۱۸۰ هست ۱۰۰ ازش میگیرم 

پیراهن مردونه ک ۲۰۰ تومن هست ۸۰ گرفتم ازش

خدا حال همه رو خوب کنه..
ببین منم یکی هست برام خیلی مشتری آورده منم خیلی بهش تخفیف میدم مثلا شلوار ک دوختش ۱۸۰ هست ۱۰۰ ازش می ...

کم کم معروف میشی هرچند دختر عموم همونایی که مشتری براش بردم بعدها دیدم هرچی راز خانوادگی من بود لو داده