2777
2789
عنوان

برای دخترم...

1464 بازدید | 59 پست

یه صلوات برای دخترم بفرستید

این روزا حالش اصلا خوب نیست

سه بار سابقه خودکشی داشته دعا کنید دیگه سراغش نره اگه تو کتاب تاریخ بچهای ایندتون نوشتن دختری که از کودکی سختی زیاد کشیده و زندگی نکرده بدونید دختر منه.. ♥🖤براش دعا کنین دختر من فقط ۱۴سالشه

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

خودت مقصری 

به بچه ت نرسیدی

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بگرررردم چرا 

ناراحت شدم واقعا

اخه چرا ب این حد از ناامیدی رسیده؟

براش کلی صلوات می فرستم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خودت مقصری  به بچه ت نرسیدی

وا این چ لحنیه چی میگی مگه از زندگیش خبر داری

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اگه از نظر مالی اوکی هستید بفرستیدش خارج از کشور و راحت میبینید چقدر سریع تغییر میکنه و بهترین زندگی رو خواهد داشت‌. اگه هم نه که بهش ثابت کنید در کنارش هستید و باهم مشکلات رو حل میکنید‌ شاید شما خودتونم مشکل دارید اما قدرت درک یه دختر ۱۴ ساله هنوز کامل نیست فقط اگه مطمئن شه یه حامی یا پشتیبان داره خیلی آروم میشه.

الهی بگرررردم چرا  ناراحت شدم واقعا اخه چرا ب این حد از ناامیدی رسیده؟ براش کلی صلوات می فرس ...

داستانش طولانیه

بخدا دخترم دیگه اصلا برا هیچی ذوق نداره 

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

اگه از نظر مالی اوکی هستید بفرستیدش خارج از کشور و راحت میبینید چقدر سریع تغییر میکنه و بهترین زندگی ...

خارج کشور چی بابا 

چطوری زندگیش تغییر میکنه مثلااا؟؟؟ 

خیر

خب عزیزم من با دعای ما که خوب نمیشه بچه ای که ۳ بار سابقه خودکشی داره حتما حتما باید زیر نظر تراپیست باشه کاری براش نکنید بزرگتر بشه مشکلاتشم بزرگتر میشه بعد اتفاقای بدتری میوفته ها پولم  اگه ندارید فک کنم جاهایی هستن که مشاوره ارزون دارن حتما کمک بخواید تراپیستو از بچتون دریغ نکنید 

داستانش طولانیه بخدا دخترم دیگه اصلا برا هیچی ذوق نداره 

ی مشاور ببرش واقعا با این شرایطی ک گفتی نیاز داره

توضیحم ک نمیدی راهنمایت کنن بقیه 

امیدوارم ب زندگی کردن برگرده

بگردم🥺 توروخدا دختراتونو اذیت نکنید  محدود نکنید تو جامعه ای ک همه آزادن مخصوصا دوستاشون&nbs ...

باباش محدودش کرده خیلییی