2777
2789
سری قبل اول بهمن بود سقط کردم🥺ازمایش که دادم خیالم راحت شد مشکلی ندارم اقدام کردم. کاش نمیکردم😔

عزیزم کاش بودی خیلی تو فکرتم نگرانتم چی شدی چیکار کردی 🤕😢 الهی ک هر جا هستی حالت رو ب راه باشه بهتر باشی عزیز دلمم دوست خوبم 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
عزیزم کاش بودی خیلی تو فکرتم نگرانتم چی شدی چیکار کردی 🤕😢 الهی ک هر جا هستی حالت رو ب راه باشه بهت ...

فداتشم عزیزم که انقد مهربونی

دیشباز چیزی که سقط شد عکس گرفتم به شوهرم نشون دادم انقد دلش گرفت اشکش در اومد بدتر عذاب وجدان هم گرفتم

من هنوز خونریزیم امروز شدیده درد هم داشتم دو سه بار قرص خوردم. خودت بهتری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کاش بودی خیلی تو فکرتم نگرانتم چی شدی چیکار کردی 🤕😢 الهی ک هر جا هستی حالت رو ب راه باشه بهت ...

بهت درخواست دوستی دادم اگه دوس داشتی قبول کن... احساس نزدیکی میکنم باهات میحرفم حالم خوب میشه🥺❤

فداتشم عزیزم که انقد مهربونی دیشباز چیزی که سقط شد عکس گرفتم به شوهرم نشون دادم انقد دلش گرفت اشکش ...

اخی عزیزم 😔دلت میدونم خیلی گرفته ی کم بگذره خیلی خوب میشی بازم اقدام میکنی بازم بچه دار میشی اصلا نگران نباش ..ی خانم ۴۳ ساله حاملس تو اشناهامون ببین خدا میخواد میشه بگو خدایا شکرت هزار بار کوچیک بود افتاد بارداریم هفتش بالا نبود ک اذیت بشم بگو اینم ی پریودی بود دفع شد رف ن وابستگی بود ن چیزی ..خداروشکر سالمی همسرت سالمه روزا این قدر زود زود بگذره فقط،ی عمر میخواد روزاتو ببینی ب خدا ب اون بالایی ایمان و اعتقاد داشته باش بازم بچه دار میشی من نشستم با خودم فک کردم‌ اگ  بشینم گریه کنم چیزی عوض نمیشه نزار روحیه خودتو شوهرت بشکنه  اگ تو روحیه نداشته باشی شوهرت از درون خورد میشه من خندیدم اهنگ گذاشتم گفتم خدایا شکرت ک نگام‌ کردی هفته بالا نبود ب خوبی تموم شد میتونست از این بدتر هم بشه ..خیلی تایپیکای خانمایی ک چن سال بچه دار نمیشدن  برا سال ۹۲ بود  تایپیکای بعدیش برا سال ۹۸ بود بچه دومیش حامله بود میگف من از دست بچه داری خسته شدم چطوری سقطش کنم آدما روزایی ک میگذره و تموم میشه یادشون میره درد غم غصه خنده شادی همش میاد میگذره من خودمم بکشم الان ساعت ۷ صب نمیشه پس کار خدا بی علت نیست ...مطمئن باش ‌دری روت میبنده میخواد در های قشنگ تری رو برات باز کنه میاد میگذره همه چییییز ....دلتو بسپار ب خدا تا قلبت پر از،آرامش باشه زندگیتو پر از شادی کن تا شوهرت هم خوشحال باشه ...

اخی عزیزم 😔دلت میدونم خیلی گرفته ی کم بگذره خیلی خوب میشی بازم اقدام میکنی بازم بچه دار میشی اصلا ن ...

چون دوبار اینطوری شدم بیشتر برام سخته کنار اومدن🥺الان دیگه از اقدام میترسم از بتا میترسم شوهرمم که دیگه میگه حالا حالا ها از فکر بچه بیا بیرون من دیگه طاقت ندارم ببینم اینطوری درد میکشی. 

اصلا نمیدونم دیگه باید چیکارکنم

اخی عزیزم 😔دلت میدونم خیلی گرفته ی کم بگذره خیلی خوب میشی بازم اقدام میکنی بازم بچه دار میشی اصلا ن ...

بدیش اینه که من خواهرمم ده ساله ازدواج کرده یبار خارج از رحم حامله شد یبارم چهار ماهگی قلب بچه از کار افتاد. بعدش دیگه نشده هنوز. ابجیمو خانوادم ذوق منو داشتن که من بچه بیارم که منم اینطوری

سلام خوبی مینام خط قبلیم گم شد دیگه نتونستم بیام تو سایت حالتو بپرسم

نه منم نشدم...

ادرار خونی عفونت ادراری داری عزیزم باید قزص نیتروفورانتوئین بخوری من میخورم گاهی وقتا سریع خوب میشم ...اینقد خوبه تند تند اب بخور برو دسشویی 

ادرار خونی عفونت ادراری داری عزیزم باید قزص نیتروفورانتوئین بخوری من میخورم گاهی وقتا سریع خوب میشم ...

خیلی دیشب ترسیدم

آخه عفونت ادراری مگه سوزشی دردی چیزی نداره؟؟من هیچکدومشو نداشتم