2777
2789
عنوان

دردو دل💔

50 بازدید | 2 پست

بچه ها من شاید یکی از بدبخت ترین آدمایی باشم ک میشناسین. یه خانواده فوق سمییی. همه از هم بدتر. یه خواهر روانییی ک سم خالص یه خانواده با عقاید چرت و پرت ک حتی تو دعواهایی ک خواهر روانیمم راه میندازه منو مقصر میدونن در حالی ک من یه گوشه واسه خودم نشسته بودم. یه پدر روانی مذهبی ک همش گیر حجاب و کوفت و نماز و هی میگه مایع آبروریزی منی ک دو تا تار موت (حجابمم خوبه ها🥲💔) بیرونه...

حتی یه بار وسط دعوا گف یه روز بالاخره سرتو از بیخ میبرم💔

مامان بابامم ک همش سر خانوادشون دعوا میکنن💔

از ازدواجم وقتی مامان بابامو میبینم متنفر میشم.

درس خوندنو دوس دارم حتی نمره هامم خوبه ولی موقع دعوا ها حتی شرایط روحی روانی درسمم بد میشه.

چیکار کنم؟🥺💔

عزیزم ، سعی کن حرف زدن با اونهایی که باعث تنش و استرس میشن رو خیلی کم کنی، بهانه دعوا دست کسی نده، کاملا چراغ خاموش رفتار کن. درس بخون، اگه امکانش هست برو کتابخونه اکثر وقتت رو اونجا درس بخون اگر هم نمیتونی کتابخونه بری، موقع دعواهای پدر و مادرت،با هندزفری موزیک گوش کن، کلا خیلی توی دست و پای خانواده نرو. عزیزم اینجوری خودت رو قوی کن. میدونم شرایط سختی هست، ولی سعی کن انرژیت رو حفظ کنی. و باز هم میگم، به خانواده احترام بذار ولی خیلی کم باهاشون معاشرت کن تا نتونن باهات دعوا کنن.

خونسرد باش، دهن به دهن نشو، اگر پدرت روی حجاب و نماز حساسه، سعی کن در ظاهر زیاد باهاش مخالفت نکنی. تنش‌ها رو کمتر کن. تمرکز کن روی درست. از خدا بخواه که به خودت و خانوادت آرامش بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز