fanoos_khamoosh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1615 عنوان دیسک گردن 1327 بازدید | 20 پست کسی هست مهره ی اول و دوم گردنش مشکل داشته باشه و صدا بده؟ 1402/02/12 | 22:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منگوله_گوش_میرزا عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 17299 من مهره 3.4 و 5.6 البته خفیف. فیزیو میرم ورزشم داده یکم بهترم قرص غصروف ساز بخور آرتروز داری؟ ❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
fanoos_khamoosh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1615 من مهره 3.4 و 5.6 البته خفیف. فیزیو میرم ورزشم داده یکم بهترم قرص غصروف ساز بخور ... آرتروز دارم بله....ولی مهره ی اول و دوم گرنم به شدت صدا میشه سردرد میگیرم و اینکه درد شونه و دست و پا دارم
منگوله_گوش_میرزا عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 17299 آرتروز دارم بله....ولی مهره ی اول و دوم گرنم به شدت صدا میشه سردرد میگیرم و اینکه درد شونه و دست و پ ... نرفتی فیزیوتراپی؟قرص غضروف ساز بخور منم بدجور سردرد داشتم پشت سرم چشام وسط کتفممرفتم فیزیو نقاط ماشه ایم داشنم اونارم برام باز کردحتما برو فیزیوتراپی لیزر هم میکنه اون قسمتارو دردش کم میشه ❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
fanoos_khamoosh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1615 نرفتی فیزیوتراپی؟ قرص غضروف ساز بخور منم بدجور سردرد داشتم پشت سرم چشام وسط کتفمم رفتم فیزی ... رفتم ولی فایده ای نداشت البته اون وقتا مهره ی اول گردنم صدا نمیداد فقط اسپاسم عضلات گردن داشتم
منگوله_گوش_میرزا عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 17299 رفتم ولی فایده ای نداشت البته اون وقتا مهره ی اول گردنم صدا نمیداد فقط اسپاسم عضلات گردن داشتم بخااطر همون ساییدگیه لابدشدیده دیسکت؟ ❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
fanoos_khamoosh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1615 بخااطر همون ساییدگیه لابد شدیده دیسکت؟ نمیدونم دکتر گفت آرتروز خفیف داری فقط ولی بعد از یه مدت مهره ی اول گردنم شروع به صداد دادن کرد الانم گاهی عصب گردنم بدجور درد میگیره فشار بدی تو سرم حس میکنم به دکتر گفتم گفت برای مهره اول باید ام آر آی جدا بدم ولی نرفتم فعلا
منگوله_گوش_میرزا عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 17299 نمیدونم دکتر گفت آرتروز خفیف داری فقط ولی بعد از یه مدت مهره ی اول گردنم شروع به صداد دادن کرد الانم ... وا ام آی آر جدا! منم یکسالونیم سردرد داشتم کسی متوجه نمیشدبنطرم یه دکتر خوب پیدا کن برو من انقد دکتر رفتم آدمو علاف میکنن طب فیزیکی برویا اینکه ی مرکز فیزیوتراپی دیگه برو باز منم ی کوچولو آرتروز خفیف دارم قرص غضروف ساز داده بخور حتما ❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
fanoos_khamoosh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1615 وا ام آی آر جدا! منم یکسالونیم سردرد داشتم کسی متوجه نمیشد بنطرم یه دکتر خوب پیدا کن برو من ... الان شما خوب شدید؟
منگوله_گوش_میرزا عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 17299 الان شما خوب شدید؟ من رفتم فیزیوتراپی اره یکم بهترم من هر روز سردرد داشتم یجا خوب برید فقط گفت دیسک خفیف باعث سردرد نمیشهنقاط ماشه ای داشتم ینی یسری رگها تو کتف هست اونا گره برام با دستگاه باز کرد برا گردنمم نرمش داده خیلی بهتر شدم 15جلسه رفتم من دکتر اوزون زد برام اصلا فرقی نکرده بود دردم ❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
fanoos_khamoosh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1615 من رفتم فیزیوتراپی اره یکم بهترم من هر روز سردرد داشتم یجا خوب برید فقط گفت دیسک خفیف باعث سر ... آره از این گره ها منم زیاد دارم
منگوله_گوش_میرزا عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 17299 آره از این گره ها منم زیاد دارم خب فیزیو رفتی باز نکردن برات؟ اونا باعث سردرد میشن ❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
fanoos_khamoosh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1615 خب فیزیو رفتی باز نکردن برات؟ اونا باعث سردرد میشن نه باز نکردن اصلا نفهمیدن
sarvestan عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 1049 من دیسک گردن داشتم رفتم پیش دکتر میر حسین کاظمی متخصص طب سنتی با استفاده از روش پد های نانویی گیاهی درمانم کردنهم مصرفش راحت بود و هم واقعا معجزه کردن واقعا بهتر از این نمیشه خدا خیرش بده شمارشم میگذارم براتون تشریف ببرید مطبش انشالله که مشکلتون حل بشهدکتر میر حسین کاظمی09367461816