2777
2789
عنوان

نمازم قبوله؟

159 بازدید | 17 پست

نماز عشا داشتم سلام میدادم که پسرم گف دسشویی دارم وایساد زور زدن گفتم الان فرشو کثیف میکنه نصفه ول کردم سلامو

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ولی ای کاش اسلام علیکم و رحمت الله ببرکاتم و میگفتی همین اخرشو میگفتی کفایت میکرد

اهان نمیدونستم که. 

نه عزیزم

همت کن دوباره بخون.

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
دیگه حوصله ندارم باز بخونم 

نباید نمازات زوری باشه منم گاهی اینطوری میشم سعی کن عاشقانه بخونی

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️

اینجا بپرس

http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.makarem.pasokhgu&ref=share

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

شما در شرایطی میتونین نماز رو قطع کنید که ضرر مالی و جانی باشه

هست دیگه باید پاشم همجارو بشورم هم کمردرددارم هم فرش بدم قالیشویی میشه مالی

نباید نمازات زوری باشه منم گاهی اینطوری میشم سعی کن عاشقانه بخونی

والا عاشقانه بود اخرش اینجوری اعصابمو خورد کرد