2777
2789
عنوان

بيچاره بچش

593 بازدید | 24 پست

ديروز بازار بودم داشتم ميرفتم يك هو ديدم صداي گريه بچه مياد  برگشتم  ديدم مثل اينكه بچهه گوشي ميخاسته از مامانش مامانه بهش نداده بچهه داره گريه ميكنه 

مامانه هم سر بچش داد بلند ميزدااا همه داشتن نگاهشون ميكردن هي هم دستشو ميكشيد 

بعد بچه هه يك پسر باااامزه موهاي فرفري طلايي خوشگلي داشت 

خيلي حالم بد شد مامانش يك جوري سرش داد ميزد دستشو ميكشيييد گفتم الان از ارنج در مياد دست بچه 

ماماناااا ميدونيم بچه ها اذيتتون ميكنن ولي خواهش ميكنيم يكم با محبت تر باشيد يكم بهتر رفتار كنيد حداقل تو  اينجور جاهاي شلوغ 

اتفاقا تو همین جاهای شلوغ ادمو ب سطوح میارن

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قدر نعمت خدارو نمیدونن

دوست عزیز من سلام ببین عزیزم تو امپراطور کوزکو نیستی که پاشا برای برگردوندن همه چیزت به شرایط عادی از جونش مایه بزاره پس خودت پاشو تلاش کن. جوگاردنری وجود نداره که قشنگیای زندگی رو نشونت بده و متقاعدت کنه دنیا ارزش زندگی کردن رو داره وظیفه ی کشف کردن قشنگی زندگیت برعهده ی خودته هممون یه مشکلاتی داریم ولی توی کارتون جنی و دوازده پرنسس زندگی نمیکنیم پس قرار نیست روی گلای قالی بچرخیم زمین شکاف بخوره و از بدبختیامون نجات پیدا کنیم تازه تورایلینیستی و قطعا قرار نیست بینگ بانگی توی زندگیت وجود داشته باشه که برای نجاتت از فروپاشی خودش رو به دست فراموشی بسپاره هیچ دیوی هم آدم نمیشه توی انتخاب شریک زندگیت دقت کن. هورتونویادته؟چقد مراقب اون سیاره ی روی گلش بود؟سیاره ی ما هورتون نداره آشغال نریز و کمتر پلاستیک مصرف کن یه پسری بود به نام علاالدینکهیه غول چراغ جادو کمکش کرد از فقر و بدبختی نجات پیدا کنه در غمگین ترین حالت ممکن باید بگم ما غول چراغ جادو نداریم در ضمن ماسیندرلا همنیستیم و قرار نیست با ازدواج از بدبختی نجات پیدا کنیم

تو بازار دست بچه گوشی نمیدن😬😬ولی بعضی بچه ها واقعا رومخن😬فقط یه مادر میفهمه..

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

حق داشته بچه گوشی میخواد چکار

البته با داد و کتک مخالفم.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

چون بچه خشگل بود تربیت لازم نداره؟هرچی خواست باید بهش داد؟ژن خشگلیشم مدیون پدرمادرشه خودش ک خودشو نساخته 

البته با رفتار خشن مادره اصلا موافق نیستم ولی نباید از بچه خشگلا بت ساخت خ لوس میشن

مامان ها هم حق دارن خسته بشن. کاسه داغ تر از اش نباشیم♥️

دقیقا آفرین❤️

حق پرومکس😁

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

وافعا کسایی که نمیتونن شلوغی بچه روتحمل کنن نباید بچه دار شن

چون بچه اسمش رو خودشه

بهانه میگیره لج میکنه و.....

وقتی بی فکر میرن جلو صرفا بخاطراینکه از بقیه عقب نمونن  نتیجش میشه این

تو بازار دست بچه گوشی نمیدن😬😬ولی بعضی بچه ها واقعا رومخن😬فقط یه مادر میفهمه..

اون ک اره ادم دلش میخواد اون بچه رو له کنه ولی ن بیرون، ببره خونه بزنه سیاه و کبودش کنه 

من ک فقط قهر میکنم، حتی الانم پسرم 13سالشه کاری کنه مثل بچگی باهاش قهر میکنم 

ک البته جواب نمیده😂

🥰بهترین های من پسرمآریادخترم آیسو🥰

خداروشکرهیچ وقت بچه هام اینجوری نبودن ،بچه خواهرم اینکارویادگرفته بود بهش گفتم محلش نکن به راهت ادامه بده خداروشکرگذاشت کنار

دلت که زنده باشد.خانه ی دلت آبادمی شود!خانه ی دلت آباد