2777
2789

چه دلنواز امدم با ناز امدم🤣❤

نیستم ولی دلم میخاد ببینم چجوریم

تو هر وضعیتی که بودی اگه مادر بودی یا فرزند اگه دانشجو بودی یا کارمند اگه پیر بودی یا جوون زشت بودی یا زیبا اولویت زندگیت فقط خودت باشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اومد مال منم بگه لطفا  منو دوست داره یا قبلیو ؟🙄

قبل

به نظرم این حرف در مورد مردا درسته:یه مرد برای عاشق شدن فقط به یه لحظه نیاز داره ولی برای اینکه بخواد عشقشو فراموش کنه یه عمرم کمه....✨❤️

اومد برا منم‌بگوتورو خدا جوابم رو بده خیلی احتیاج دارم لطفا. برات دعا میکنم. بگو دعوا ها تموم میشه؟میزارن ازدواج کنیم؟مامان و بابام از خر شیطون پیاده میشن؟کی عقد میکنیم؟ همه چی درست میشه باز زندگیمون درست میشه؟ جون هرکی دوست داری جوابمو بده

نفسم بند نفس های کسی هست که ازم گرفتنش😭😭❤A❤نمیزارم اونا که عزیزم رو گرفتن زندگی کنن.  به جز از علی که آرد پسری ابوالفضائل                                   که علم کند به عالم شهدای کربلا را بنت القمر(ع)ابوالفضل من دستم بگیر🤲🤲🤲میشه برای درست شدن زندگیم ی صلوات یا آیت الکرسی بخونی ممنون.قدیمی نی نی سایت.یک تعلیق شده. منgood60سابق.
اومد مال منم بگه لطفا  منو دوست داره یا قبلیو ؟🙄

حس میکنم

نه تو رو

نه قبلی

نفر سوم رو دوست داره

تو هر وضعیتی که بودی اگه مادر بودی یا فرزند اگه دانشجو بودی یا کارمند اگه پیر بودی یا جوون زشت بودی یا زیبا اولویت زندگیت فقط خودت باشه
قبل

ماه تولدم‌بگو؟

نفسم بند نفس های کسی هست که ازم گرفتنش😭😭❤A❤نمیزارم اونا که عزیزم رو گرفتن زندگی کنن.  به جز از علی که آرد پسری ابوالفضائل                                   که علم کند به عالم شهدای کربلا را بنت القمر(ع)ابوالفضل من دستم بگیر🤲🤲🤲میشه برای درست شدن زندگیم ی صلوات یا آیت الکرسی بخونی ممنون.قدیمی نی نی سایت.یک تعلیق شده. منgood60سابق.

نیستم فقط میخوام حدس بزنم 😁

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 

بچه ها حس ششم و اینا همش مزخرفه و الکیه

سرنوشت شما دست خودتونه

شما نویسنده سرنوشت و زندگی تون هستید ❤