2777
2789
عنوان

کم تحرکی اسپرم

109 بازدید | 6 پست

سلام اگه کسی اطلاعات داره تو این زمینه راهنماییم کنه جواب آزمایش شوهرمو گرفتم هنوز دکتر ندیدش خودم با سرچ تو‌گوگل جواباشو دراوردم اینجور که فهمیدم تحرکش خیلی کمه تعداد اسپرم های سالمش خیلی کمه و دو گزینه از جواب آزمایشش کادر زده و زیر خط نرماله کسی تجربشو داشته؟از چه داروهایی استفاده کردین (آقایون )

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چون شوهرم آزمایش داده و  از دکتر پرسیدم بلدم... عکس بصورت لینک بده بهت بگم

چطور باید بفرستم امتحان نکردم یه راهنمایی بکن عزیزم

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤
اول بزن رو پیام من بعد بزن رو اون کادر کنار شکلکه ببین عکسش میاد برام...اگر نیومد دوباره میگم چکار

باشه الان امتحان میکنم میگم واتساپی چیزی نداری بفرستمش؟