2777
2789

من پول نداشتم برا معلم دخترم چیزی بگیرم نزاشتم بره پیش دبستانی هست خودشون هم اصلا توگروه یا ب بچه ها نگفتن فقط ب بچه ها گفتن‌ویس تبریک بفرستین برامون کافیه خدا خیرشون بده درک میکنن ولی خجالت کشیدم نزاشتم بره .. 🥺😔😔

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پول نداشتم برا معلم دخترم چیزی بگیرم نزاشتم بره پیش دبستانی هست خودشون هم اصلا توگروه یا ب بچه ها ...

اصلا معلما به این مساله فک نمیکنن که فلانی برامون چیزی اورد یا نیورد ولی خوبه که بچه اتو نذاشتی بره. 

اگه میدید دوستاش یه چیزی میدن، فک میکرد شما جلو دوستاش ضایعش کردین.

من پول نداشتم برا معلم دخترم چیزی بگیرم نزاشتم بره پیش دبستانی هست خودشون هم اصلا توگروه یا ب بچه ها ...

عزیزدلم خجالت نداره که واقعا معلما هیییییچ توقعی ندارن از بچه ها بگو یه نقاشی برای معلمش بکشه فردا ببره 

اصلا معلما به این مساله فک نمیکنن که فلانی برامون چیزی اورد یا نیورد ولی خوبه که بچه اتو نذاشتی بره. ...

اره بخاطر همین نزاشتم بره نمیدونم بقیه چیزی اوردن یا نه.. ولی دخترم خیلی حساسه اگ میدید ناراحت میشد وخجالت میکشید 

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
عزیزدلم خجالت نداره که واقعا معلما هیییییچ توقعی ندارن از بچه ها بگو یه نقاشی برای معلمش بکشه فردا ب ...

ویس فرستاد خیلی هم تشکر کردن .نقاشی بلد نیست بکشه زیاد انشالله سال دیگ دستمون پر بشه برا معلم کلاس اولیش چیزی بخره ببره

ویس فرستاد خیلی هم تشکر کردن .نقاشی بلد نیست بکشه زیاد انشالله سال دیگ دستمون پر بشه برا معلم کلاس ا ...

فقط ابتدایی ها میبرن. 

من یادمه بچه بودم هر سال بابا یه بسته گز میخرید بهم میداد میبردم. یه گل محمدی هم خودم میچیدم روش میچسبوندم. 

من اگه معلم ابتدایی بودم ناراحت میشدم ازینهمه پولی که میدن به گل مصنوعی‌ و حتی گل طبیعی که ۲ روز دیگه خشک میشه‌. حیف پوله واقعا. 

فقط ابتدایی ها میبرن.  من یادمه بچه بودم هر سال بابا یه بسته گز میخرید بهم میداد میبردم. یه گل ...

اره منم یادمه یا پیراهن میبردیم یا زیر پیراهنی. پفک اینا هم‌میبردیم جا شکلاتی جا شربتی اینا هم میبردیم قدیما چیزا ارزون بود.. یادمه چندتا نقاشی قشنگ کشیدم بردم الان هیچی بلد نیستم واسه دخترم بکشم بخدا بسکه غصه درد کشیدم همه چی یادم رفت

اره منم یادمه یا پیراهن میبردیم یا زیر پیراهنی. پفک اینا هم‌میبردیم جا شکلاتی جا شربتی اینا هم میبرد ...

حساس نباش. معلما خودشون هم معذب میشن توو این شرایط بخوان خونواده هارو توو خرج بندازن. 

حساس نباش. معلما خودشون هم معذب میشن توو این شرایط بخوان خونواده هارو توو خرج بندازن. 

اره واقعا خدا خیرشون خدا کمکشون همیشع🤲🤲❤️