2777
2789
عنوان

تب بچه

55 بازدید | 15 پست

اگه امشبم تب کنه سه شبه ک داره تب میکنه... علائم عفونت رو دکتر از آزمایش میفهمه؟ میگن علت تب عفونته... دکتر بردم روز اول، گوش و گلوش رو دید چیز خاصی نگف... استرس گرفتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امشب همسرم نیست باید فردا ببرم  آزمایش خون یا ادرار؟

باید ببری دکتر اینجوری ک نمیش خودت ببری آزمایش دکتر لازم باشه می‌نویسه 

الآنم یه ویروسه بین بچه ها منم پسرم تازه امروز خوب شد البته دوبار بردمش دکتر بهش سروم زدن تا خوب شد

خیلی خطرناکه تب مراقب باش

چند روز تب کرد؟  عفونت داشت؟

فقط یک روز تب داشت صبح ک بیدارشد تب داشتو یه بار بالا آورد بردمش دکتر داروهاش تأثیر نداشت تا شب دیدم هیچی نمیخوره و بازم تب داره باز بردمش دکتر بهش سروم داد همون شب خوب شد تب نکرد دیگ و بعد دو روز کامل خوب شد شکر خدا 

شیاف و قطره استا  امروزم بروفن

اگ شیاف اثر نکرده حتما ببرش دکتر خیلی زود 

خیلی خطرناک هس تب نذار تبش بره بالا

پاشویه کن گل ختمی بده بخوره اینجوری تبش رو بیار پایین ولی اگر هرکاری میکنی باز تب داره ببرش دکتر 

امشب همسرم نیست باید فردا ببرم  آزمایش خون یا ادرار؟

دوتاش،دکتر واسش مینویسه،اگه خواست بهش دارو بده،بگو این دو شبه تب داره،خواهشا واسش آزمایش بنویس

حتما تو خونه شیاف داشته باش،اگه تبش بالا گرفت،شیاف واسش بزار

اگ شیاف اثر نکرده حتما ببرش دکتر خیلی زود  خیلی خطرناک هس تب نذار تبش بره بالا پاشویه کن گل خ ...

ن بچه من اشتها داره و با دارو کنترل میشه تبش

ولی اگه دارو ندم تب میکنه