2777
2789
عنوان

شام پاگشا 👰‍♂️🤵

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 36 پست
اینا روالشون اینطوریه که باید بترکونی براشون  مرغ که لب نمیزنن فقط ماهیچه و گردن  پذیرای ...

جاری من بدترین نوع برخورد رو باهامون داشت حتی شوهرم قسم خورد که دعوتشون نمیده اما ته دلش میدونستم غصه میخوره منم گفتم عیب نداره دعوتشون دادم سه نوع غذا گذاشتم کادو دادم با روی خوش برخورد کردم برق خوشحالی رو توی چشای همسرم دیدم بخاطر همسرت و رضایت قلبیش اینکارو بکن نه بخاطر خواهر شوهرت اونوقت برات راحت میگذره عزیزم

اگه با یه غذای ساده سر و تهش هم میومد که خوب بود خواهر من  مرغ و جوجه لب نمیزنن 😐

اوووف پس کارت سخت شد🤦 کوبیده بپز یا از بیرون بخر

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذای بیرونم بد میدونن 🤣🤣🤣 انقدر ادا و اطوار دارن که به هرکی بگم باور نمیکنه به خدا 

یا خداااااا😑خب کوفت بزار جلوشون

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
باااشه 😄

😂😂

اره عزیزمممم دایی و خاله و اینا چه مال عروس چه داماد دعوت میکنن حتما..حتی من درجه سه هم حتی دعوتم کر ...

ما رو فقط درجه یک ها دعوت کردن اون هم نه همه شون !

خیلی ها هم بعد از یه مدت طولانی مثلا یه مهمونی رو با پاگشای ما یکی کردن و اینطوری خلاصه ...

منم ایشالا دعوت می کنم فقط ای کاش روابط انقدر سطحی و فرمالیته نبود ، همه چی از سر تکلیف و ...

آدم با عشق و با ذوق هر کاری رو انجام میداد ، کلی هم کیف میکرد .