2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایستگاه کرج پیاده شو خود پل فردیس از اونجا به هرکی بگی راهنماییت میکنه ب سمت پارک چمران

یعنی صادقیه که پیاده شدم سوارمتروکرج بشم ایستگاه کرج پیاده بشم بعداونجاچقدرراهه تاپارک

زندگی سلام   

اگه پارک چمران می خواید برید دوستمون درست گفتن ایستگاه کرج (اسم ایستگاه کرجه) پیاده شید با تاکسی از اونجا تا پارک چمران خیلی نزدیکه.... 

فقط پنجشنبه جمعه پارک نسبتاً شلوغ میشه، هرچه زودتر هم بیاید عکس های بیشتر و قشنگ تری میشه گرفت

یعنی صادقیه که پیاده شدم سوارمتروکرج بشم ایستگاه کرج پیاده بشم بعداونجاچقدرراهه تاپارک

صادقیه پیاده شو به سمت کرج خود ایستگاه کرج پیاده میشی میایی بیرون اگه اسنپ بگیری راحت تری نهایت یکرب راهه. بگو میخای بری پارک چمران. تو خود پارک که رفتی باغ لاله فرق میکنه یه قسمت جداس

اگه سمت چالوس میخای بری باغ لاله که اون کلا قضیش ومسیرش جداس