2777
2789

یکی از دوستای خانوادگی شوهرم مادرشوهر و‌پدرشوعرمو که میخان برن مکع دعوت کردع بعد خاستع با یه تیر دو نشون بزنع منو شوهرمم دعوت کزده که پاگشا کنع

حالا من مریض شدم حالم خیلی بدع خدایی حال ندارم پاشم لباس بپوشم برم؟

بعد شوهرم هی بهم میگع زودددد اماده یشو بریم دلم میخاد بزنم تو دعنش

خدایی حالم خسلی بدع😔

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

ولش کن سعی کن بهت خوش بگذره

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا با ه دوچشمی مشکل داری عزیزم؟

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

بیماریت چیه ،؟ 

اگر پریودی مسکن بخور برو .به هر حال دعوت کردند احترام گذاشتند بهتون

ولی اگر اسهال و استفراغ و آنفلوآنزا داری بشین استراحت کن نرو

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
وای نمیدونی با چه‌وضعی دارم مینویسم حالم بده کلی هم غلط املایی داشتم بزور درست کردم

نه ی لحظه فک کردم اینم مد شده

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗