2777
2789
عنوان

برای امیر....

| مشاهده متن کامل بحث + 3155 بازدید | 234 پست

اقا امیر داریم تاامیر....😂😂 

اون امیر خالی ها نگیرن و206 دارن 

اونایی ک امیر قاطی شده با یه اسم دیگ خنثی شدع خطرشون خیلی ام شر و مهربون انن😂😉😢😍✋ 

( صرفا جهت فان چون بد و خوب شخصیت ادما رو نمیشه با یع اسم نمیشه سر و تهش هم اورد)

از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینکه برای یه اسم اینجوری لقب میذارید  مثل اون قدیماس که برای مردم یه طایفه لقب های زشت میذاشت ...

شما خود بی فرهنگید 

اولا که پست من جنبه فان داره !

ثانیه این همه آدم گفتن فقط چشمان مبارکتون منو دید؟

ثالثا اصلا دوس دارم بی فرهنگ باشم پولش میاد در خونه شما؟؟

رابعا شما طایفه های قدیمی خودتون و اونجوری دیدید نسبت ندین به بقیه 

خامسا یکم جنبه بد نیست 

کسی بود که قرار بود آرومم کنه .... نزاره آب تو دلم تکون بخوره .... سیگار میگی کشیدم گفت نکش  خو ...

عزیزم  

فقط رو خودت حساب کن

سیگار رو به خاطر خودت نکش

می دونی خدا از تو فقط یه دونه آفریده؟

بابابزرگمون اسم امیر بود به شدت پدرسالار و ازدواجی 🤣🤣🤣نگید این قدر امیرها بگیر نیستند ‌‌‌‌‌‌‌بیا نمونه اش رو گفتم براتون 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
اینطور ک تو میحرفی تعلیقت میکنن از من گفتن😂

بابا شوخی میکنم وجدانا اگه نازاحت شدین بگین پاک کنم 

اخه اخرین کسی که برا من شعر گفت یه سیبیلو بود که بعد از اون بلاکش کردم از ترس، منو چه به این حرفا

دمت گرم 😂😂😂 ولی به کاهدون زدی 

هیییی اگه شانس داشتم نابودم کردی هیییی😭😭🤣🤣 بابا یه جوان مرد تو این عرصه کمک من نمیکنهههه عجب هااا

برو دیگه واسه همیشه که غیدتو زدم

همینطوره واقعا. در حالیکه تمام‌چیزهایی که میگن‌ مثال نقض فراوان داره. چه ممد‌چه امیر چه رضا و..... ...

واقعا نمیفهمید یا خودتون و زدین به اون راه؟؟؟

این حرف ها کاملا جنبه شوخی داره ، دوس ندارید شرکت نکنید !!!!