2777
2789
عنوان

برای امیر....

| مشاهده متن کامل بحث + 3155 بازدید | 234 پست
بابا شوخی میکنم وجدانا اگه نازاحت شدین بگین پاک کنم  اخه اخرین کسی که برا من شعر گفت یه سیبیلو ...

باو برا من مهم نی اما اینجا یسری بی جنبه موجوده ک گزارش میزنن خواستم حواست باشه داش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابابزرگمون اسم امیر بود به شدت پدرسالار و ازدواجی 🤣🤣🤣نگید این قدر امیرها بگیر نیستند ‌‌‌‌‌‌‌بیا ...

اون امیر زمان شاه بود بگیر بود   

***لدفن تاپیک خنده دار دیدین منم تگ کنین ***
واقعا نمیفهمید یا خودتون و زدین به اون راه؟؟؟ این حرف ها کاملا جنبه شوخی داره ، دوس ندارید شرکت نکن ...

عزیزم مودب باش. چقدر تندخو!

چرا نمیفهمیم؟

خیلی عمیق تر هم‌متوجه هستیم.

اینها حرفهاییه که خرافاتیه. خرافات فقط این نیست که وای قیچی باز موند الان دعوا میشه، هرچیز غیرمنطقی و غیر علمی میشه خرافات.

خب چه کنیم؟ نگران مملکتمونیم که خرافات قرنهاست ازش دست برنمیداره و باعث بدبختیمون شده.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
بابا شوخی میکنم وجدانا اگه نازاحت شدین بگین پاک کنم  اخه اخرین کسی که برا من شعر گفت یه سیبیلو ...

میشه خودت اعتراف کنی که امیرا لاشین ؟؟؟

و یقه منو از دست این نی نی سایتیای تعصبی رها کنی؟؟؟؟؟