2821
2789
عنوان

کیسه آب

386 بازدید | 23 پست

سلام خانوما

من شک داشتم ک کیسه ابم نشتی داشته باشه خدایی نکرده

رفتم بیمارستان برای تست امینوشور

گفتن اول باید بری متخصص معاینه کنه

رفتم پیش متخصص معاینه کرد گفت ترشحات قارچیه و نیاز ب امینوشور نیست

ولی من همچنان استرس دارم

با معاینه مشخصه نشتی آخه!؟

ممنون میشم اگر اطلاع دارین بگین

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هفته ۱۶ انقد نیست کیسه آب که نگران نباش عفونت داری و سریع باید درمان بشی 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
دیگه یعنی حرف متخصصم قبول ندارین?? همون ترشحات قارچی رو درمان کن خطر داره

نه صد در صد 

آخه همه جا تست میگیرن!

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
عزیزم نظر متخصص رو قبول نداری  از ما چه نظری میخوای:/

تجربه میخام ک کسی با معاینه بهش گفتن در این مورد؟!

همه جا تست امینوشور میگیرن

هفته ۱۶ انقد نیست کیسه آب که نگران نباش عفونت داری و سریع باید درمان بشی 

استرس گرفتم واقعا

اره بابت عفونت گفت چون سوزش و خارش نداری جای نگرانی نیست

ولی چون همین باعث میشه حس کنی نشتی داری،پماد کلوتریمازول نوشت برام

نه صد در صد  آخه همه جا تست میگیرن!

همه جا که شما نرفتی و احتمالا شنیدی....ولی اوناهم حتما بعد از معاینه احتمال نشتی دادن و فرستادن تست آمینوشور

شما وقتی متخصص گفت مشکلی نیست یه چیزی میفهمه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
استرس گرفتم واقعا اره بابت عفونت گفت چون سوزش و خارش نداری جای نگرانی نیست ولی چون همین باعث میشه ...

استرست از همه چی بدتره آروم باش و داروتو مصرف کن 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
استرس گرفتم واقعا اره بابت عفونت گفت چون سوزش و خارش نداری جای نگرانی نیست ولی چون همین باعث میشه ...

من هم خودم اوایل بارداری عفونت قارچی رو داشتم و همون پماد رو داد بهم استفاده کردم خوب شدم،منکه همش خارش داشتم ،الان بیست و دوهفته م 

من هم خودم اوایل بارداری عفونت قارچی رو داشتم و همون پماد رو داد بهم استفاده کردم خوب شدم،منکه همش خ ...

خداروشکر

آخه من هیچ علائمی نداشتم ک بفهمم عفونت دارم

باز خداروشکر معاینه کرد

2790
2823
2791
2779
2792