2777
2789

این مدت خیلی منو ترسوندن همش بهم استرس دادن دکترا

تو 5هفته منو فرستادن سونو واژینال که اول گفتن معلوم نیست چیزی و بتا رو چک کردن چون کم رفته بود بالا گفتن خارج از رحمیه برو سریع اورژانس

رفتم اورژانس اونجا سونو کردن ساک حاملگی رو دیدن حالا میگن باید باز آزمایش تیتر بتا بدی 

خیالم راحت شد خارج از رحمی نبوده

میترسم دوباره برم تیتر بتا نیومده باشه بالا دوباره استرس بندازن به جونم

به نظر شما برم دوباره تیتر بتا بدم فردا؟ یا صبر کنم 8هفته بشه برم سونو

الان 5هفتمه

چرا اینقدرزود رفتی سونو؟ لکه بینی یا مشکلی داشتی؟

۸هفته برو سونو ،شکمی هم مشخص میشه.

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
چرا اینقدرزود رفتی سونو؟ لکه بینی یا مشکلی داشتی؟ ۸هفته برو سونو ،شکمی هم مشخص میشه.

والا هیچکدومشو سرخود نرفتم

همش دکتر نوشت برام

نه مشکلی هم نداشتم نه درد نه خونریزی

حالا الان ساک حاملگی رو دیدن خدارو هزارمرتبه شکر

اما باز میگن برو ازمایش بتا تیتر بده 

به نظزت برم بدم یا نه ولش کنم همون 8هفته برم سونو؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا هیچکدومشو سرخود نرفتم همش دکتر نوشت برام نه مشکلی هم نداشتم نه درد نه خونریزی حالا الان ساک ...

۸هفته بری  ک بهتره.

ولی میگی دکتر گفته .برو

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
۸هفته بری  ک بهتره. ولی میگی دکتر گفته .برو

نگته چون بتای اولی و دومی که دادم تو 48 ساعت دوبرابر نشد انچنان

حالاذمیترسم باز برم دلشوره بندازن تو جونم

چون اینجا میگفتن ممکنه یهو عدد بتا بره بالا دکترا ازمایش الکی هم. زیاد مینویسن

اصلا اگه بتا دوبرابر نره بالا احتمال سقط هست؟

نگته چون بتای اولی و دومی که دادم تو 48 ساعت دوبرابر نشد انچنان حالاذمیترسم باز برم دلشوره بندازن ت ...

اینونمیدونم

عزیزم کاری ک دکتر گفته انجام بده دیگه .طرف دکتر این همه درس خونده تا تو این شرایط ب منو شما کمک کنه ...

اخه نمیدونم به خدا

همه میگن چرا تو هفته 5 فرستادنت سونو زود بوده

راستم گفتن جون نشون نداد ترسوندن منو که خارج از رحمیه

حالا میگن بتا تیتر بده باز اگه نره بالا میترسونن ادمو

نهایت اگه نره بالا خدایی نکرده اخرش سقطه دیگه درسته؟ 

من میگم اونموقع که خیلی پیگیری کردم گفتم نکنه خارج از رحمی باشه حالا که نیست اگه بتا هم پایین باشه مگه اللن دکتر کاری میتونه بکنه؟

وقتی بتا بالا نمیره یا کمه جای نگرانی هست یعنی بارداری مشکلی داره یا خارج رحمی میشه یا رشد نمیکنه و سقط میشه

دکتر شما شما رو فرستاد سونو که مطمعن بشه خارج رحمی نیست چون اگه دیر بفهمی خیلی خطرناکه

الان که خارج رحمی نیست و خیالت راحت شد پس صبر کن آزمایش اضافه نرو

خدایی نکرده مشکلی بود شما دچار درد  و خونریزی میشی اگر هم نبود میری سونو و صدای قلبشو میشنوی

فقط باید صبر کنی تا مشخص شه بارداری ادامه داره یانه

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
وقتی بتا بالا نمیره یا کمه جای نگرانی هست یعنی بارداری مشکلی داره یا خارج رحمی میشه یا رشد نمیکنه و ...

ااره دقیقا

اما حالا هم که سونو دادم و ساک رو دیدن باز میگه برو ازمایش بتا تیتر بده 

من میگم قبلش که پیگیری زیاد کردم دقیقا به خاطر این بوده که خارج از رحمی نباشه که اگه باشه زود به دادش برسم

الان که میبینم نیست خودم نظرم اینه که نرم بتا بدم

چون نهایت بالا نرفته باشه هم که دکتر کاری نمیتونه بکنه میتونه؟ نهایت پناه برخدا سقط هست درسته؟ 

من خودمم میگم صبرکنم تا 8 هفته 

ولی بتا اولی 637 بود بعدی شده بود 850 اینا

شما نظرت اینه که نرم و صبر من 8هفته یا بازم از بتا بدم؟

ااره دقیقا اما حالا هم که سونو دادم و ساک رو دیدن باز میگه برو ازمایش بتا تیتر بده  من میگم ق ...

نه نیازی نیست دوباره آزمایش بدین چون خدایی نکرده مشکلی باشه کاری از دست دکتر برنمیاد

شما فقط صبر کن تا هشت هفته بعد برو سونو شکمی

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
نه نیازی نیست دوباره آزمایش بدین چون خدایی نکرده مشکلی باشه کاری از دست دکتر برنمیاد شما فقط صبر کن ...

مطمءنی که اگه نره بالا دکتر کاری نمیتونه بکنه؟ 

پس چرا میفرستن الکی؟ 

البته منم همنظر شمام اما برام سءاله

ااره دقیقا اما حالا هم که سونو دادم و ساک رو دیدن باز میگه برو ازمایش بتا تیتر بده  من میگم ق ...

خب امکان ندارد اگه مثلاً بتا پایین باشه یه دارویی چیزی بدن که بره بالا؟؟؟؟ 

مخصوصا حالا ک مطمئنن خارج رحمی نیست و باید جنین رو حفظ کنن