2777
2789
عنوان

خاله ام

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عنوانت

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
رود رو ندیدمش هنوز 

دعوتش کن یه جوری از دلش در بیار. مثلا از این جملات میتونی استفاده کنی که ما مثل خواهریم . مثل رفیق دلسوز یه چیزی گفتم. نباید میگفتم نیا میگفتم هرطور دوست داری قدمت سر چشم. ... دلگیر نباش ازم دلسوزی بیجایی کردم اتفاقا پسرم هم خیلی ناراحت شد و همه مون دلمون براتون تنگ شده. همچین حرفایی.

میترسم بد برخورد کنه، خوردم کنه

یه قدم بردار شد که چه بهتر نشد و دلگیر موند بگو عیبی نداره هرطور که خودت صلاح میدونی و منم به خاطر نون و نمکی که باهم خوردیم و دلم نمیخواد کدورتی که با سو تفاهم درست شده تو دلت باشه زنگ زدم و بابت دلسوزی بیجایی که کردم معذرت میخوام. انشالله زنده باشم و دوباره خدمت خودت و خانوادت کنم. تمام

حالا میزاشتی بیاد یا افطار دعوت میکردی امسال چون ماه رمضونو عید یجا افتاد من همه مهمونامو ناهار دعوت کردم و گفتم روزتونو بخورین حالا یه روز😐

هفتمین کاربریمه همشم خودم لغو کاربری زدم دیگ شماره نداشتم باشماره همسایه اومدم😂😂مجبورم میفهمی مجبوررر