2777
2789
عنوان

خانومایی ک راجب تنبلی تخمدان چیزی میدونن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 28 پست
شما میدونی بخاطر چیه اینجوری شدم؟

من تنبلی تخمدان دارم 

و قرص نمیخورم جوش میزنم 

حالا باید بری ببینی علت چیه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
یه ماه ۲۸ روزه میشم یه ماه ۳۲ روزه 

منم اینجور بودم رفتم و موی زائد داشتم ،رفتم سونو تنبلی تخمدان داشتم 

که با اصلاح سبک زندگی تونستم کنترلش کنم ،پریودم منظم شد ولی موهای که در اومده بودن دیگه نرفتن😢

💜                                                                                                                                                                                                                                           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی چیکار کردی لطفا

قند و شکر و محصولات کارخونه ای مصرف نکردم 

خواب منظم داشتم 

برای کنترل استرس مدیتیشن میکنم 

و بعضی وقتا پیاده روی میکنم 

من پریود دردناکی داشتم و همیشه عقب جلو میشد ، یک ماه بعد از انجام اینا بدون درد و سر موعد پریود شدم ،رفتم سونو گفت تنبلی نداری 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
چیکار کنم مثلا؟میشه توضیح بدی لطفاً 🥲

برو دکتر زنان راهنمایت میکنه ما فقط یه چیزای کوچیکی ازش میدونیم شاید اصلا پلی کیستیک نباشی بخاطر تغییر هرمونات باشن اون موها 

عادت ماهانت چطوره میزونه و سر وقت میشی؟!

برو دکتر زنان راهنمایت میکنه ما فقط یه چیزای کوچیکی ازش میدونیم شاید اصلا پلی کیستیک نباشی بخاطر تغی ...

یماه ۲۸ روزه میشم یه ماه ۳۳ روزه ماهایه قبل که این علائم درومدن موهای زائد رو نداشتم ۴۴ روزه ۴۵ روزه پریود میشدم

چند وقت این کار هارو کردی؟

سه ماه کامل رعایت کردم ،بعد کمی شیرینی میخوردم ولی نه مثل قبل کلا سالم خوری میکنم 

اینم یادم رفت بگم روغن زیتون یا کنجد جایگزین روغن کارخونه ای کردم

💜