2777
2789

این همه منو سردوندند که آخرش بگن به اینستا و تلگرام دسترسی نداریم؟!پس چرا اولش گفتن احتمال پیدا شدن زیاده؟مطمئنم مسئول پرونده حتی به خودش زحمت نداده پیگیری کنه!!!مورد من مزاحمت جدی هست حتی گفتم که به کی مظنون هستم و شماره هاشم دادم بهشون !گفت مهلتی ک قاضی داده بود ب ما کم بود فرستادیم دادسرا برو خودت ب قاضی بگو به کی مضنونی خودشون احضار میکنن شخص رو!!!

✨🤍love me like you do

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی راحت گفت به اینستا و تلگرام دسترسی نداریم!!مطمئنم حتی زحمت نداده ب خودش پیگیری کنه

خاک تو سرشون

منم برام پیش اومد بعد سوال کردم گفتن سروراش تو ایران نی هیچ جوره نمیشه پیگیری کرد دیگه منم بیخیال شدم

goftino.com/c/xJbnEE ••

خاک تو سرشون منم برام پیش اومد بعد سوال کردم گفتن سروراش تو ایران نی هیچ جوره نمیشه پیگیری کرد دیگه ...

خیلی بی انصافن من بیخیال نمیشم انقد میرم و میام تا مجبور شن پیگیری کنن دروغ میگن دسترسی دارن ولی به خودشون زحمت نمیدن این موارد رو پیگیری کنن

✨🤍love me like you do
اره حتما پیگیر باش

گفت فرستادم دادسرا به دادیار بگو به کی مشکوکی برم شاید دادیار تونست کمکم کنه اخه من میدونم کار کیه مطمئنم گفت اگر مطمئنی بگو احضارش کنن ولی این کارو میکنن؟؟

✨🤍love me like you do
بعد گفتی شمارش ایرانیه خب اینکه کاری نداره براشون ک ببینن خط بنام کیه اونی ک به من پیام میداد شمارش ...

خب منم از همین تعجب کردم !!!خیلی راحت گفتن دسترسی نداریم!!سوال اینجاست دسترسی ندارن یا به خودشون زحمت ندادن!

✨🤍love me like you do