2777
2789
عنوان

خیانت همسرم +نطرتون مهمه

238 بازدید | 8 پست

کسانی که تو دوران عقد خیانت دیدن بعد از بخشیدن بعد درست شدن بهتر شدن ؟

خیانت و ببخشی تو دوران عقد اصلاح میشه؟

نمیدونم چیکار کنم

برای آرامش دلم صلوات 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره شوهر من تو عقد خیانت کرد، ولی الان از چشمامم بیشتر بهش اعتماد دارم

البته که اون زمان سخت بخشیدم، 6 ماه درگیر دادگاه بودیم ولی آشتیمون دادن. نمیتونم بگم همه مردا رو ببخشی درست میشن ولی شوهر من خداروشکر درست شد

ببین کسی که خدا رو قبول نداره با زور و اصرار تو خدا پرست می شه؟؟

اگه هم ظاهراً بشه از سر ترسه و به محض این که چشم تو رو دور ببینه باز ادامه میده یا محتاط تر کارش رو انجام میده.درصد خیلی خیلی کمی هم خودشون خواستن و تغییر کردن.

کسی ام که خیانت کاره همین جوره اون هیچ اعتقاد و باور قلبی به وفا داری نداره و درست نمی شه مگه این که خودش بخواد اونم درصدش خیلی خیلی کمه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

خیانت در چه حدی ؟؟ ببین در نود درصد مواقع کسی که خیانت می‌کنه درست نمیشه ، دختر خاله ام توی عقد متوجه خیانت شوهرش شد بخشید اما بعد ها هم باز تکرار شد تا سه چهار سال بعد از ازدواج شون هر چند وقت یک‌بار باز شوهرش میرفت...، دیگه خدا را شکر یکی دو سالی هست بخاطر بچشون و ابروش بی‌خیال این غلطا شده ، اما دختر خاله ام خیلی اذیت شد