2777
2789
عنوان

بارداری پسر

341 بازدید | 33 پست

سلام دوستان.من دختر دارم و قصد دارم مجددا باردار شم و میخوام جنسیتش پسر باشه روز ۱۵ سیکل هستم.شما میدونید چه روزهایی باید اقدام کنم برای پسر.درصورتی که آگاهی دارید و مطمئئن هستید راهنمایی کنید.و اینکه دختر و پسر دوتاشون موهبت های الهی هستن.و هر مادری دوست داره دوناشو داشته باشه.و من از خدا سپاسگزارم برای وجود نازنین دخترم.من سعیمو میکنم ولی باز هم نتیجه با خدای مهربان هست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عرق کاسنی شنیدم خوبه

و اینکه تخم مرغ محلی با روغن زیتون و پیاز سفید سرخ بشه و خورده بشه

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

امشب اقدام کن وقتشه

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍 درخواست خانم های باشخصیت رو فقط قبول میکنم اونم جهت دردودل

تو نت بزنی میاد ولی رژیم بگیر رژیم پسر زایی یک ماه دوماه قبل اقدام ولی تو بارداری موقع تخمک گذاری موزش شنیدم عالیه ای یو ای هم خوبه طب سنتی هم عالیع

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭

و این که زن، اول ارضا بشه، بعد مرد

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
من میخواستم آی وی اف کنم یکی از دوستام که این راهو چندبار رفت گفت نکن اینکارو می‌خوام برم طب سنتی

چرا بگه نکن از چه لحاظ من دوستام دوتاشون انجام دادن د‌تاطونم دوقلو پسر اوردن 

هردوبچه های من پسرن نه روزتخمکگذاری نه چیزدیگه انجام ندادم فقط ازروی جدول چینی اقدام کردم که اولی به خواسته خودم شدولی دومی رودخترمیخواستم که اونم پسرشد بنظرم خداهرچی بخوادهمونه