2777
2789
عنوان

کبودی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 93 پست
منم بعضی اوقات کبودی تو بدنم میبینم البته من ربط میدم به اینکه شبا میرم حموم و ممکنه  بخوان ...

این واقعا حقیقت داره؟؟؟؟

میشه بیشتر توضیح بدی

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا جن نیشگونت میگیره جاش کبود میشه 😁 بخاطر همون کمخونیته هروز ناشنا سه شیره مصرف کن وجیگر بخو ...

جن مگه نشگون میگیره😐😐😐😂😂😂هم ترسیدم هم خندم گرفت

من کاریشون ندارم که منو نشگون میگیرن یا خدا😮  

ببین من خیلی سخت نمیگیرم ولی دقیقن بعد هر سری  که شب میرم حموم اینطوری میشم منم میگم شاید شب ...

اره دیگه نرو😐🤦‍♀️یه وقت خدایی نکرده یه کار دیگت میکنن بسم الله هم بگو 

من‌ ک جیزی‌ نمیفهمیدیم‌ فقط‌ قشمت‌ داخلی‌ رون‌ هام‌ مث‌ جای‌ انگشت‌ سیاه‌ میشد‌  اذیتاشونو‌ ن ...

قضیه رو ترساک نکنیم🤣🤣🤣🤣🤣من خودم کم‌خونی شدید از نوع تالاسمی آنمی  دارم

ولی کبودی مربوط به پلاکت پایین خونه که شکر خدا من سطح پلاکت خونم خوبه

جن مگه نشگون میگیره😐😐😐😂😂😂هم ترسیدم هم خندم گرفت من کاریشون ندارم که منو نشگون میگیرن یا خدا😮 ...

خب اینو قدیمیا میگن منم گاهی اینجور میشم الانم یکی پشت ساق پاهام شده .مادربزرگم قبلا میگفت😁😁😁 حتما منو نیشگون گرفتن توخاب اخه شیطونن

قضیه رو ترساک نکنیم🤣🤣🤣🤣🤣من خودم کم‌خونی شدید از نوع تالاسمی آنمی  دارم ولی کبودی مربوط به ...

برا پلاکت دارو میدن و قابل درمانه؟

قضیه رو ترساک نکنیم🤣🤣🤣🤣🤣من خودم کم‌خونی شدید از نوع تالاسمی آنمی  دارم ولی کبودی مربوط به ...

خداروشکر‌ ولی چی بگم‌ پ من چرا با دعا خوب شدم‌  با آب دعایی‌ ک انداخته‌ بودم‌ تو‌ش‌ غسل کردم

مممممم
خداروشکر‌ ولی چی بگم‌ پ من چرا با دعا خوب شدم‌  با آب دعایی‌ ک انداخته‌ بودم‌ تو‌ش‌ غسل کردم

وایی شماهم دیگه شب نرو حموم دختر