2777
2789
عنوان

کبودی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 93 پست
منم بعضی اوقات کبودی تو بدنم میبینم البته من ربط میدم به اینکه شبا میرم حموم و ممکنه  بخوان ...

این واقعا حقیقت داره؟؟؟؟

میشه بیشتر توضیح بدی

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

احتمالا جن نیشگونت میگیره جاش کبود میشه 😁 بخاطر همون کمخونیته هروز ناشنا سه شیره مصرف کن وجیگر بخو ...

جن مگه نشگون میگیره😐😐😐😂😂😂هم ترسیدم هم خندم گرفت

من کاریشون ندارم که منو نشگون میگیرن یا خدا😮  

ببین من خیلی سخت نمیگیرم ولی دقیقن بعد هر سری  که شب میرم حموم اینطوری میشم منم میگم شاید شب ...

اره دیگه نرو😐🤦‍♀️یه وقت خدایی نکرده یه کار دیگت میکنن بسم الله هم بگو 

من‌ ک جیزی‌ نمیفهمیدیم‌ فقط‌ قشمت‌ داخلی‌ رون‌ هام‌ مث‌ جای‌ انگشت‌ سیاه‌ میشد‌  اذیتاشونو‌ ن ...

قضیه رو ترساک نکنیم🤣🤣🤣🤣🤣من خودم کم‌خونی شدید از نوع تالاسمی آنمی  دارم

ولی کبودی مربوط به پلاکت پایین خونه که شکر خدا من سطح پلاکت خونم خوبه

جن مگه نشگون میگیره😐😐😐😂😂😂هم ترسیدم هم خندم گرفت من کاریشون ندارم که منو نشگون میگیرن یا خدا😮 ...

خب اینو قدیمیا میگن منم گاهی اینجور میشم الانم یکی پشت ساق پاهام شده .مادربزرگم قبلا میگفت😁😁😁 حتما منو نیشگون گرفتن توخاب اخه شیطونن

قضیه رو ترساک نکنیم🤣🤣🤣🤣🤣من خودم کم‌خونی شدید از نوع تالاسمی آنمی  دارم ولی کبودی مربوط به ...

برا پلاکت دارو میدن و قابل درمانه؟

قضیه رو ترساک نکنیم🤣🤣🤣🤣🤣من خودم کم‌خونی شدید از نوع تالاسمی آنمی  دارم ولی کبودی مربوط به ...

خداروشکر‌ ولی چی بگم‌ پ من چرا با دعا خوب شدم‌  با آب دعایی‌ ک انداخته‌ بودم‌ تو‌ش‌ غسل کردم

مممممم
خداروشکر‌ ولی چی بگم‌ پ من چرا با دعا خوب شدم‌  با آب دعایی‌ ک انداخته‌ بودم‌ تو‌ش‌ غسل کردم

وایی شماهم دیگه شب نرو حموم دختر