2777
2789
عنوان

عاشقانه

139 بازدید | 7 پست

سلام دوستان امید وارم که حال دلتون خوب باشه من یک پسر عاشقی هستم که سالها عاشق دختر داییم بودم وهستم اما در بین یه سری محدودیت ها گیر کردم و به هیچ وجه نمیتونم حرف دلم رو بهش بزنم من ۲۰ سالمه اونم ۴ سال یا۵ سال از من کوچیک تره اونا چون خانواده مذهبی هستن البته ما هم هستیم نمیتونم بصورت مستقیم ابراز علاقه کنم چون از یه سری اتفاقات ناخوشایند میترسم ومیترسم که به مادرش بگه... خلاصه ۳ سال پیش از سر ناچاری به پسر داییم گفتم که عاشق خواهرتم اونم گفت نظری ندارم به نظرتون به خواهرش وخانوادش گفته قضیه رو؟؟ من احساس میکنم که اونم عاشق منه،  بصورت مستقیم بهش پی بدم و خودمو خالی کنم واز این بی تکلیفی خودمو رها کنم؟؟ شاید اونم دوستم داره ومنتظره که بهش ابراز علاقه کنم نظرتون چیه؟

لطفا کمکم کنید خسته شدم از بی تکلیفی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره محترمانه بهش بگو بهش علاقه داری و قصدت ازدواجه،تکلیف خودتو میدونی.

ولی به این فکر کن ک الان ۲۰ سالت هست و اگ اونم بهت علاقه داره باید جنم و غیرت ساختن زندگی و وعده هایی ک بهش میدی رو داشته باشی ،و هیچوقتم دنبال رابطه قایمکی نباش،اگ نظر اون مثبت بود،بعدش خونواده خودت رو هم در جریان بزار.

و اجازه بده خانواده ها بیان وسط.

اینجوری وجهه قشنگتری داره

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن