2777
2789
عنوان

اینده شغلی

163 بازدید | 21 پست

سلام من 29سالمه دیپلم تجربی دارم .به نظرتون کدوم این کارارو انجام بدم اینده شغلی داره.؟ 1-برم دانشگاه علوم تربیتی بخونم واسه معلم شدن 2-برم کلاسهای کامپیوتر 3- برم دوره های کمک پرستاری ؟

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه به برنامه نویسی علاقه داری دو وگرنه سه.علوم تربیتی بیخیال چون اصلا صیانتی نیس که آزمون استخدامی تا اون موقع برقرار باشه یانه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

تونستی دانشگاه حسابداری یا مدیریت دولتی  بخون تا بعد ۴سال بتونی استخدامی بانک قبول شی-بین تمام کارمندا اوضاع بانکی ها خوبه بقیه کارمندا اه در بساط ندارن 

من و دخترم نیلای .....وقتی دخترم را دارم دنیا برای من است
اگه به برنامه نویسی علاقه داری دو وگرنه سه.علوم تربیتی بیخیال چون اصلا صیانتی نیس که آزمون استخدامی ...

صیانتی نه. ضمانتی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
دیپلم تجربی هستم از ی لحاط میگم برم علوم تربیتی بخونم و تا اون موقع ازمونو بردارن چی؟

همون دیگه منم از همینا میترسم نمیدونم چه رشته ای اینده داره وقت صرفش کنم

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱
2790
2778
2791
2779
2792