2777
2789
عنوان

دمنوش رازیانه

117 بازدید | 23 پست

من هورمون مردانه م بالاست و موهای ضخیم و مردونه روی گلوم درمیاد، قرص هایی که دکتر داده رو میخورم حالم بد میشه و سرگیجه میگیرم 

شنیدم دمنوش رازیانه هورمون ها رو تنظیم میکنه و این موهای مردونه رو از بین میبره ، فقط نمیدونم چاق میکنه یا لاغر؟ ۵ کیلو اضافه وزن دارم نمیخوام چاق تر بشم تو رژیم هستم و ورزش هم میکنم

تا ۱ ماه میخوام بخورم، کسی استفاده کرده این دمنوش رو؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ماهی دو لیوان میخورم

خوبه

زیاد‌نخور چون بدتر هورمونهارو میریزه به هم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من وقتی میخورم حس میکنم خیلی چربه با چی میخورش خیلی بد مزه ست؟؟

من زیاد نمیریزم در حد نصف قاشق چای خوری تو یه لیوان ابجوش بعد میذارم دم بکشه.ن چرب نیس بنظرم.با خرما بخور

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

من ماهی دو لیوان میخورم خوبه زیاد‌نخور چون بدتر هورمونهارو میریزه به هم

از من وحشتناک ریخته بهم ، جواب ازمایشم داغون بود ، قرص هم روم نمیسازه ، میخوام از این پریودی تا پریودی بعدی بخورم تنظیم شه

میگن خیلی خطریه رازیانه که

هیچ خطری نداره اگه زیاد مصرف نشه

رازیانه استروژن داره و برای تنظیم پریود توی افرادی که استروژنشون پایینه عالیه

فقط پرولاکتین رو بالا میبره اگه بی رویه و هرروز مصرف بشه

برای همین افرادی که پرولاکتین بالا دارن اصلا نباید مصرف کنن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

هیچ خطری نداره اگه زیاد مصرف نشه رازیانه استروژن داره و برای تنظیم پریود توی افرادی که استروژنشون پ ...

من نمیدونم دارم یا نه الان یکی تو یه تاپیک دیگه گفت باعث کیست و توده اینا میشه

من تازه فهمیدم یه کیست ۱۰ سانتی تو تخمدان دارم

نمیدونم ار چیه 

کلا اعصابم خرده

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
من نمیدونم دارم یا نه الان یکی تو یه تاپیک دیگه گفت باعث کیست و توده اینا میشه من تازه فهمیدم یه کی ...

کیست سینه بله ولی تخمدان نه