2777
2789
عنوان

مهمونی

187 بازدید | 19 پست

فردا مادرشوهرم با جاری بزرگم و خواهرشوهرم میخوان برن مهمونی دورهمی خونه خاله ی شوهرم... به منم زنگ زدن که بیا باهامون بریم... چهارشنبه میرن جمعه برمیگردن یک سال و سه ماهه که عقد کردم و هنوز عروسی نکردیم و شوهرمم پیشم نیست... یه جورایی مجردی طور میخوان برن... ولی من زیاد از خاله شوهرم خوشم نمیاد قبلا خیلی سعی کرده که شوهرم با دخترش ازدواج کنه... ولی به علت مشکلات خانوادگی نشده... الان نمیدونم برم نرم چیکار کنم! خانواده ام سپردن به خودمم با همسرمم حرف زدم ازش نظرخواستم اونم سپرده به خودم نظرشما چیه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم اگه نری بهتری  بعدم بدون شوهرت بری خونه فامیلاش بخوابی ؟؟

شوهرم نیس... موقعی که بود دعوتمون کردن خانوادگی... من شب با مامانم اینا برگشتم اون اونجا موند

من بودم نمیرفتم من تو عقد جاریا و خاهرشورمادرشوهر مجردی رفتن کیش ب من گفتن نرفتم.راحت نبودم تو عقد

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه