2777
2789

عزیزم چرا قسم میخورید و از بنده خدا درخواست میکنید؟ باور کنید اون ادمی که میگه حس ششمی هستم حتی خبر نداره یک ثانیه بعد برای خودش چه اتفاقی میوفته.

ما بنده ایم همه چیز دست خداست و فقط خودش آگاهه ما هیچیم، به خدا توکل کنید از خودش کمک بخواید و فقط به خودش دل ببندید. توکل و توکسل داشته باشید همیشه

"و من یتوکل علی الله فهو حسبه"

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا قسم میخورید و از بنده خدا درخواست میکنید؟ باور کنید اون ادمی که میگه حس ششنی هستم حتی خبر ...

میدونه عزیزم خودمم خیلی این چیزارو باور ندارم

همه چیز دست خدا هست

ولی خب دیگه نمیکشم 

شاید یکم از سردرگمی بیام بیرون

میدونه عزیزم خودمم خیلی این چیزارو باور ندارم همه چیز دست خدا هست ولی خب دیگه نمیکشم  شاید ی ...

خواهر جان اعتماد به خدا همینجاست، همینجا که سختتونه به خودش باید پناه ببریم.

خدا تو حدیث قدسی فرموده به عزت و جلالم سوگند قطع میکنم امید کسی که به غیر من امید ببنده.

اصلا یکی از مسائلی که تو استجابت دعا اثر قطعی داره اینه که ذره ای به غیر خدا دل نبندیم و از غیر خدا خوف نداشته باشیم و باور داشته باشیم همه چیز دست خودشه و به همه چیز قادره و ارحم الراحمینه و بسپریم دست خودش.

"لا حول و لا قوه الا باالله العلی العظیم"

هر وقت دلتون گرفت برید یک زیارت عاشورا بخونید دو رکعت نماز بخونید، پناه ببرید به خدا و اهل بیت(ع)، نماز اول وقت هم که اصله

یک شماره هم میفرستم، شماره حرم امام حسین(ع) هست، زنگ بزنید و هر چه میخواهد دل تنگت بگو...

1640

التماس دعا🌷

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
عزیزم نگرانیت چیه بگو برات ایت الکرسی بخونم 

همش احساس میکنم دارم افسردگی میگیرم

یه مشت آدم عقده ای توی زندگیم هستن که الکی محدودم میکنن 

محدودیت های بی جا

دیگه حس میکنم نمیتونم خودمو کنترل کنم

روزی صد بار به خودکشی فک میکنم اما خب فقط فک میکنم نه جرئتشو دارم نه دوست دارم انجامش بدم

میدونم کلی روز خوب تو راهه

ولی خب الانم افتضاحه 

همش احساس میکنم دارم افسردگی میگیرم یه مشت آدم عقده ای توی زندگیم هستن که الکی محدودم میکنن  ...

برات ایت الکرسی خوندم ۳تا ایشالا مشکلات حل بشه باخانوادت مشکل داری یا کس دیگه اخه چرا؟حس میکنم کمبودایی داری تو زندگی درسته؟ابشالا مشکلات حل بشن 

خیلی ممنونم❤❤🙏🏻

ان شاالله که عاعیت دو دنیا نصیبتون بشه گره های معنوی و مادیتون باز بشه🌷🌷

برات ایت الکرسی خوندم ۳تا ایشالا مشکلات حل بشه باخانوادت مشکل داری یا کس دیگه اخه چرا؟حس میکنم کمبود ...

ممنونم انشالله به هرچی تو داره برسی

آره شاید حتی به خاطر صلاحت بعضی کارا رو انجام میدن ولی خب منم آدمم دل دارم فک نمیکنن اصلا که با این حرف یا کار ناراحت میشم یا نه 

خیلی کمبود ولی آدمیم که خودمو با شرایط جور میکنم و سعی میکنم درستش کنم

ولی اینسری دیگه نمیکشم

ممنونم انشالله به هرچی تو داره برسی آره شاید حتی به خاطر صلاحت بعضی کارا رو انجام میدن ولی خب منم آ ...

امیدت به خدا ایشالا بهترین اینده وزندگی داشته باشی ممکنه اینو گزارش بزنی 

ازاسم یه لباس فروش سواستفاده شده