2777
2789
عنوان

ترس بچه ۴ ساله

2607 بازدید | 22 پست

خواهش میکنم اگه تجربه دارید راهنمایی کنید،پسرم تازگیا به شدت ترسو شده از هر صدایی که از بیرون میاد میترسه،مثلا من برم اتاق سریع با ترسو استرس میدوعه میاد پیشم،تازگیا تو خواب دستو پاش میپره که حس میکنم از همین ترس و استرسیه که داره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاهد دعوا و بحث بوده؟ 

والا نمیدونم یادم نیست ولی رفتیم پارک اونجا سینما پنج بعدی بود مثلا واسه بچه ها بود ولی خیلی ترسیدو جیغ میزد حس میکنم از اونه ولی قبلشم ترسو بود تازگیا بیشتر شده

اتاق خوابش روشن باشه

پیش خودت بخوابون ودستت رودورش حلقه کن امنیت بگیره ازت

ازدیدن برنامه های ترسناک وخشن جلوگیری بشه

وقتی میترسه ازمکانی کم کم عادتش بده به محیط تاریک مثلن بروزیرپتوی تاریک چراغ قوه روشن کن یااتاق روتاریک کن کنارخودت بشینه بعدشروع کن باچراغ قوه رقص نورروی دیوار

این بچه ازتاریکی مفهوم ترس روداره وصدای بلندبراش آزاره

پس هردوی این گزینه هاروباهاش ازکم تمرین کن

شبهاهم دورش بالش بزار

نترس بچه هاتوی این سن دارن بامفهوم ترس آشنامیشن

الهی رفع بشه حال دلت خوب بشه

دختر منم ماه دیگه میشه ۴ سالش

جدیدا خیلی میترسه..حتی دست شویی تا من نیام دم در دست شویی نمیره تو 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

اتاق خوابش روشن باشه پیش خودت بخوابون ودستت رودورش حلقه کن امنیت بگیره ازت ازدیدن برنامه های ترسنا ...

ممنون که وقت گذاشتی و  انقد قشنگ توضیح دادی پسرم به شدت از تاریکی میترسه وقتی برقارو خاموش میکنیم همش اطرافو نگاه میکنه و از سایه ها میترسه میگه برقو روشن کن قبلا هم میترسید ولی از وقتی رفتیم سینما ۵ بعدی که خیر سرشون مخصوص بچه ها بود ترسش خیلی شدید شد و تو خواب دستو پاش میپره،دوستان منو ترسوندن که خطرناکه ولی خودم حس میکنم همش از ترسه

کمبود ویتامین نداره ؟ براش مکمل ویتامین بگیر گوشت قرمز بهش بده.ی مدت تنهاش نزار ترسش تکرار نشه از سر ...

تازه بردمش چکاب امروز میبرم جواب آزمایششو نشون بدم 

دختر منم ماه دیگه میشه ۴ سالش جدیدا خیلی میترسه..حتی دست شویی تا من نیام دم در دست شویی نمیره تو&nb ...

اره پسر منم اینطوره دقیقا تنها دستشویی ام نمیره نگرانی من از اون پرش دستو پاشه ولی حس میکنم از ترسیه که تو وجودشه

ترسیده از یه چیزی مونده تو وجودش.برا همین اینجوری میکنه.

اره گفتم به دوستان سینما ۵ بعدی بردیم مثلا واسه بچه ها بود ولی خیلی ترسید البته حقم داشت چون من خودمم دیدم اصلا مناسب سن پسرم نبود،از اون موقع شبا تو خواب دستو پاش میپره نمیدونم چطور ترسشو از بین ببرم