2777
2789
هر دوش رو دیدم برادر شوهرم تازه اسلیو کرده دختر دوستم بای پس جاریم که پرستاره میگه اسلیو خیلی بهتر ...

ممنون که جواب دادی

بعد عمل چند شب بیمارستان بودن و اینکه بعد عمل تا چند روز بعد تونستن کارهاشونوخودشون انجام بدن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنون که جواب دادی بعد عمل چند شب بیمارستان بودن و اینکه بعد عمل تا چند روز بعد تونستن کارهاشونوخود ...

اسلیو دو شب چون فشارش سر عمل رفته بود بالا وگرنه یه شبه اصلش

بای پس یه شب

هر دو خیلی اذیت نشدن اولش درد داشتن همون روز اول

یه هفته بعد خیلی اوکی بودن هر دو

اسلیو دو شب چون فشارش سر عمل رفته بود بالا وگرنه یه شبه اصلش بای پس یه شب هر دو خیلی اذیت نشدن اول ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی

پس در کل برای هر دو یک شب بیمارستان هستن؟بعد عمل راحت از پس کارهاشون بر اومدن؟

عزیزم هم من هم مادرم هردو اسلیو کردیم و راضی هستیم تو انتخاب دکترتون بسیار دقت کنید دور از جون خیلی از کسایی که به مشکل خوردن بخاطر این بوده که دکتر خوب انتخاب نکردن
ما هر دو پیش دکتر مهدی هاشم آقایی اسلیو انجام دادیم خیلی گشتیم تا ایشونو انتخاب کردم
دکتر مهدی هاشم آقایی سابقه ده سال جراحی موفق در حوزه عمل های زیبایی و چاقی دارن
دارای بیش از 7000 عمل موفق هستند
متخصص جراحی لاغری و زیبایی و دارای بیشترین آمار رضایت مراجعین و با تیم بسیار حرفه ای در بیمارستان فوق تخصصی عمل میکنن
واقعا جزو بهترین ها

اسلیو : مناسب برای افراد حجیم خوار ، تاثیر کمتر بر روی کاهش وزن داره ، هزینه عمل پایین تر ، مدت زمان بستری کمتر (1 شب) ، احتمال اختلال ویتامینی بعد از عمل کمتر ، زمان عمل جراحی و بیهوشی کمتر ، میزان جذب مواد غذایی بیشتر و دستگاه گوارش دستکاری نمیشه

بای پس : مناسب برای افراد ریزه خوار ، کاهش وزن بیشتر نسبت به اسلیو ، هزینه بیشتر نسبت به اسلیو ، مدت زمان بستری بیشتر (2 شب) ، احتمال به وجود اومدن اختلالات ویتامینی گذرا ، مواد غذایی بیشتر دفع میگردد ، تغییراتی در دستگاه گوارش ایجاد میشود

دکتر محسن میر حسینی رو هم سرچ کنید ایشون هم جزو جراح های برتر و متخصص جراحی اسلیو و بای پس معده و جراحی های چاقی در تهران هستن
من یکی از آشناهام چن سال پیش باهاشون عمل اسلیو انجام داد خیلی عالی شده

شماره تماسشون : 09384609212

www.fitteb.com