این دکتر نفهم تو دل منو خالی کرد بخدا 😢😢😢😢😢😢پسره بچتون؟ اوایلش احساس خاصی نداشتین؟ من عین قب ...
ببخشید دکتر غلط کرد من بتام ۲۰بود انقد تکرار کردم تارفت بالا تا بتامم پاین بودحالت تهوع نداشتم تازه از بعد صدا قلبش تو هفته ۷حالت تهوع گرفتم الکی ترسوندتت
چون دردمریودی و اینا داشتم ۱۴رتز بعداز ای یو قرار بود از بدم رفتم دادم گفتن دوساعته حاظره گفتم بابا کی حوصله داره بشینه واینستادم رفتم تا دوهفته نرفتم دنبال ازمایشم بعد دوهفته دیدم خبری از پریود نیس ولی درداش همچنان ادامه داره رفتم دکتر دکتر ک پروندمودید گفت باید بری ازتو بیاری رفتم اوردم مثبت بود باورم نمیشد از بیمارستان تاخونه رو با گریه رفتم
ببخشید دکتر غلط کرد من بتام ۲۰بود انقد تکرار کردم تارفت بالا تا بتامم پاین بودحالت تهوع نداشتم تازه ...
من دی ماه بارداری پوچ داشتم فکر کنم بخاطر همین اینجوری گفت اومدم خونه مداحی گذاشتم فقط گریه کردم . رفتم سراغ قرآن گفتم خدایا باهام حرف بزن . 😭 این صفحه قرآن برام اومد گریه هام بیشتر شد😭
من دی ماه بارداری پوچ داشتم فکر کنم بخاطر همین اینجوری گفت اومدم خونه مداحی گذاشتم فقط گریه کردم . ر ...
گلم حال خودتو الکی بد نکن خب چون یه بار پوچ بوده ک دلیل نداره پوچ باشه منم بعد چند سال ناباروری باردار شدم انقدم ناراحت بودم بتا پاینه بهداشت بهم گفت شاید خارج رحمیه اما نبود شکر خداشمام شاید زود ازمایش دادی بتات پاینه منم زود ازمایش دادم بتام پاین بود بسپر ب خدا خودش داده خودشم محافظت میکنه