2777
2789
عنوان

دکتر بهم گفت اگر تهوع داشته باشی

127 بازدید | 10 پست

یذره امیدوار میشیم به این بارداری 

من تهوع ندارم ولی😢

تازه شنبه آزمایش دادم بتام ۶۳ بود فهمیدم باردارم .

دکتر گفت کمه عددش😢

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
همه ک قرار نیس تهوع داشته باشن من الان۲۲هفتم و تاالان هیچ نهوعی نداشتم کاملاخنثی‌ کاملاعادی‌ بعضی وق ...

این دکتر نفهم تو دل منو خالی کرد بخدا 😢😢😢😢😢😢پسره بچتون؟

اوایلش احساس خاصی نداشتین؟

من عین قبل از حاملگیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دکتر نفهم تو دل منو خالی کرد بخدا 😢😢😢😢😢😢پسره بچتون؟ اوایلش احساس خاصی نداشتین؟ من عین قب ...

ببخشید دکتر غلط کرد من بتام ۲۰بود انقد تکرار کردم تارفت بالا تا بتامم پاین بودحالت تهوع نداشتم تازه از بعد صدا قلبش تو هفته ۷حالت تهوع گرفتم الکی ترسوندتت

این دکتر نفهم تو دل منو خالی کرد بخدا 😢😢😢😢😢😢پسره بچتون؟ اوایلش احساس خاصی نداشتین؟ من عین قب ...

ن دختره ن اصلا هیچ حسی جوری ک اصلا فک نمی کردم حامله بشم

چون دردمریودی‌ و اینا داشتم ۱۴رتز بعداز‌ ای یو قرار بود از‌ بدم‌ رفتم‌ دادم‌ گفتن‌ دوساعته  حاظره  گفتم  بابا کی حوصله داره بشینه واینستادم‌ رفتم‌ تا دوهفته  نرفتم‌ دنبال ازمایشم‌ بعد دوهفته دیدم خبری از پریود نیس ولی درداش‌ همچنان‌ ادامه  داره  رفتم‌ دکتر‌ دکتر‌ ک پروندمودید‌ گفت‌ باید  بری ازتو  بیاری‌ رفتم‌ اوردم‌ مثبت‌ بود ‌باورم‌ نمیشد‌ از بیمارستان  تاخونه‌ رو با گریه رفتم

مممممم
ببخشید دکتر غلط کرد من بتام ۲۰بود انقد تکرار کردم تارفت بالا تا بتامم پاین بودحالت تهوع نداشتم تازه ...

من دی ماه بارداری پوچ داشتم فکر کنم بخاطر همین اینجوری گفت اومدم خونه مداحی گذاشتم فقط گریه کردم . رفتم سراغ قرآن گفتم خدایا باهام حرف بزن . 😭 این صفحه قرآن برام اومد گریه هام بیشتر شد😭

ن دختره ن اصلا هیچ حسی جوری ک اصلا فک نمی کردم حامله بشم چون دردمریودی‌ و اینا داشتم ۱۴رتز بعداز‌ ا ...

الهی عزیزممممممممم چقدر قششششنگ😭😭😭

من دی ماه بارداری پوچ داشتم فکر کنم بخاطر همین اینجوری گفت اومدم خونه مداحی گذاشتم فقط گریه کردم . ر ...

گلم حال خودتو الکی بد نکن خب چون یه بار پوچ بوده ک دلیل نداره پوچ باشه منم بعد چند سال ناباروری باردار شدم انقدم ناراحت بودم بتا پاینه بهداشت بهم گفت شاید خارج رحمیه اما نبود شکر خداشمام شاید زود ازمایش دادی بتات پاینه منم زود ازمایش دادم بتام پاین بود بسپر ب خدا خودش داده خودشم محافظت میکنه 

گلم حال خودتو الکی بد نکن خب چون یه بار پوچ بوده ک دلیل نداره پوچ باشه منم بعد چند سال ناباروری بارد ...

من دوفاستون خورده بودم . 

دوفاستون که تموم شد سه روز بعدش بی بی چکم هاله انداخت 

حالا دکتر میگه بتات پایینه چون موعدت از موقعی ک دوفاستون رو قطع کردی حساب میشه 

اصلا روانم و بهم ریخت بخدا