dinar مدیر عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 810 عنوان ماکارونییی | مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 29 پست ماکارونی رو از ساعت ۱۲:۴۵ گذاشتم تقریبا الان اماده شده؟؟ 1402/02/12 | 13:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرخابی2018 عضویت: 1401/05/15 تعداد پست: 30418 با اجازه استارتر میشه یه دقیقه بیاید تاپیک من ببینم چی کار می کنم
peranses_agham عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 5811 امضات🥲 هنوزم نیازمه ولی دیگه نیست:/ الان نیاز یکی دیگست 💔 تو نیاز من بودی :|🖤✨
خانم_دندونپزشک عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 3105 الان نیاز یکی دیگست 💔 :)))))))) داشت میرفت بهم گفت بعد تو دگ اصلا نمیخوام وارد رابطه شم ولی حس میکنم یادش میره حرفشو زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:) غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
peranses_agham عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 5811 :)))))))) داشت میرفت بهم گفت بعد تو دگ اصلا نمیخوام وارد رابطه شم ولی حس میکنم یادش میره حرفشو ازدواج کرد مال من 😐😂💔 تو نیاز من بودی :|🖤✨
علوسم عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 9376 من چهل دیقه میزارم پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
خانم_دندونپزشک عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 3105 ازدواج کرد مال من 😐😂💔 😐💔😂شت یعنی چون میخواست ازدواج کنه کات کردین؟ زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:) غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
peranses_agham عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 5811 😐💔😂شت یعنی چون میخواست ازدواج کنه کات کردین؟ نه خونواده هامون مخالف شدید ازدواجمون بودن ۴ سال خودمونو کشتیم ولی راضی نشدن دیگه تموم کردیم من بعد ۶ ماه سنتی ازدواج کردم اونم یه سال بعد 🙂 تو نیاز من بودی :|🖤✨
خانم_دندونپزشک عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 3105 نه خونواده هامون مخالف شدید ازدواجمون بودن ۴ سال خودمونو کشتیم ولی راضی نشدن دی ... وایییی عزیزم توام ازدواج کردی/: ناراحت شدم کاش خانواده ها بذارن جوونا تاتهه اون راهو برن حداقل خودشون سرشون ب سنگ بخوره بهتره ما ۳۱ فروردین کات کردیم 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:) غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
peranses_agham عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 5811 وایییی عزیزم توام ازدواج کردی/: ناراحت شدم کاش خانواده ها بذارن جوونا تاتهه اون راهو برن حداق ... دقیقا اگه اشتباه ترین آدم دنیا هم بود باید میزاشتن 💔 اگه خودم پشیمون میشدم بهتر از این بود که تا عمر دارم حسرتش به دلم بمونه تو نیاز من بودی :|🖤✨
خانم_دندونپزشک عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 3105 دقیقا اگه اشتباه ترین آدم دنیا هم بود باید میزاشتن 💔 اگه خودم پشیمون میشدم بهتر از این بود ک ... اره حداقلش دلت نمیسوخت میگفتی خودم کردم چوبشم میخورم :) چرا مخالف بودن؟ از لحاظ فرهنگی یا؟ زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:) غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
peranses_agham عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 5811 اره حداقلش دلت نمیسوخت میگفتی خودم کردم چوبشم میخورم :) چرا مخالف بودن؟ از لحاظ فرهنگی یا؟ خونواده پسره راضی بودنا ولی بعد چند بار که خونوادم ج رد دادن اونام مخالف شدن نه ماشین داشت نه خونه ولی الان هردوشو داره 😐💔 تو نیاز من بودی :|🖤✨
خانم_دندونپزشک عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 3105 خونواده پسره راضی بودنا ولی بعد چند بار که خونوادم ج رد دادن اونام مخالف شدن نه ماشین داشت نه ... :) وای ناراحت نباش ایشالله با شوهرت خوشبخت شین زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:) غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
peranses_agham عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 5811 :) وای ناراحت نباش ایشالله با شوهرت خوشبخت شین مرسی ❤️ایشالله شمام برگردین به هم خوشبخت بشین تو نیاز من بودی :|🖤✨
خانم_دندونپزشک عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 3105 مرسی ❤️ ایشالله شمام برگردین به هم خوشبخت بشین قربونت عزیزم🥲 زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:) غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺