2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان نیاز یکی دیگست ‌💔

:)))))))) داشت میرفت بهم گفت بعد تو دگ اصلا نمیخوام وارد رابطه شم ولی حس میکنم یادش می‌ره حرفشو

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
😐💔😂شت یعنی چون میخواست ازدواج کنه کات کردین؟

نه 

خونواده هامون مخالف شدید ازدواجمون بودن 

۴ سال خودمونو کشتیم ولی راضی نشدن 

دیگه تموم کردیم 

من بعد ۶ ماه سنتی ازدواج کردم اونم یه سال بعد 🙂

تو نیاز من بودی :|🖤✨
نه  خونواده هامون مخالف شدید ازدواجمون بودن  ۴ سال خودمونو کشتیم ولی راضی نشدن  دی ...

وایییی عزیزم توام ازدواج کردی/: ناراحت شدم 

کاش خانواده ها بذارن جوونا تاتهه اون راهو برن حداقل خودشون سرشون ب سنگ بخوره بهتره 

ما ۳۱ فروردین کات کردیم 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
وایییی عزیزم توام ازدواج کردی/: ناراحت شدم  کاش خانواده ها بذارن جوونا تاتهه اون راهو برن حداق ...

دقیقا 

اگه اشتباه ترین آدم دنیا هم بود باید میزاشتن 💔 اگه خودم پشیمون میشدم بهتر از این بود که تا عمر دارم حسرتش به دلم بمونه

دقیقا  اگه اشتباه ترین آدم دنیا هم بود باید میزاشتن 💔 اگه خودم پشیمون میشدم بهتر از این بود ک ...

اره حداقلش دلت نمیسوخت میگفتی خودم کردم چوبشم میخورم :) چرا مخالف بودن؟ از لحاظ فرهنگی یا؟

اره حداقلش دلت نمیسوخت میگفتی خودم کردم چوبشم میخورم :) چرا مخالف بودن؟ از لحاظ فرهنگی یا؟

خونواده پسره راضی بودنا ولی بعد چند بار که خونوادم ج رد دادن اونام مخالف شدن 

نه ماشین داشت نه خونه 

ولی الان هردوشو داره 😐💔

خونواده پسره راضی بودنا ولی بعد چند بار که خونوادم ج رد دادن اونام مخالف شدن  نه ماشین داشت نه ...

:) وای 

ناراحت نباش ایشالله با شوهرت خوشبخت شین