2821
2789
عنوان

اومدم قهر

679 بازدید | 8 پست

قهر کردم اومدم خونه مامانم 6 ماهه عروسی کردم شوهرم بد نیست خوبه ولی یه کارایی اصلا نمیکنه 

مثلا بهم پول نمیده جایی بخوام بدم پول اسنپمو میریزه دکتر بخوام برم پول دکترمو میده ولی نه ماهانه نه روزانه هیچی نمیده یبار نمیگه روز تعطیل بریم یه بستنی باهم بخوریم یا مثلا تولدم بگه شام بریم بیرون همه ی مناسبت یه جیزی برام میگیره ولی در حد کم، مثلا نمیگه گوشتمون تموم شده مرغمون تموم شده توی این 6 ماه دوبار مرغ خریده نمیگم خسیسه یا عوضیه دستش خالیه ولی من نمیتونم ببخشمش من دوتا بچه دوقلو سقط کردم نرفت یکم مواد خوراکی بخره من تقویت بشم خیلیم بهم محبت میکنه 

هیچوقت پول تو کیفم نیست 

امروز دیگه خسته شدم اومدم خونه مامانم به مامانم اینا هیچی نگفتم فعلا 

شوهرمم حرصش گرفت بهم اس ام اس داد همونجا بمون 

بنظرتون من حق دارم؟ من احساس میکنم تو اون زندگی آدم نیستم ما 10 تومن درآمد داریم 5 تومن قسط میدیم 

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خودتم تا بچه نداری خب برو سرکار  حالا اکه داشت و نمیخرید بد بود ولی خب دیگه نداره چیکار کنه&nb ...

نباید به من پول بدی حداقل ماهی 500 تومن 

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️
خودتم تا بچه نداری خب برو سرکار  حالا اکه داشت و نمیخرید بد بود ولی خب دیگه نداره چیکار کنه&nb ...

نمیذااااااره نمیذااااااره کارم نیست برام لیسانسم ولی کار نیست 

شاید از ایناست که عقلش نمیرسه باید بهش بگی چیکار کنه مثلا اونموقع که سقط کرده بودی اگه بهش میگفتی برام فلان خوراکیو بخر یه کم تقویت شم نمیخرید؟ یا بهش بگی انقد پول بده برا خودم خرید کنم نمیده؟

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@
شاید از ایناست که عقلش نمیرسه باید بهش بگی چیکار کنه مثلا اونموقع که سقط کرده بودی اگه بهش میگفتی بر ...

میده هرچی بگم برام می‌خره شاید همون لحظه نخره پول نداشته باشه ولی یکی دو روز  بعدش می‌خره 

من دوس دارم خودش این کارارو بکنه

میده هرچی بگم برام می‌خره شاید همون لحظه نخره پول نداشته باشه ولی یکی دو روز  بعدش می‌خره  ...

خیلی از مردا اصلا حواسشون نیست به این چیزا.

باید یادشون داد و یادآوری کرد. باهاش همراه شو تو این زمینه ها تا یاد بگیره.

اول ماه با هم برید خرید. قبلش نیازهاتونو با هم بنویسین... کم کم یاد می گیره که چه چیزایی چه مقدار نیاز یک ماهتونه. و عادت می کنه بخره. 

وقتی سقط کردی هم خیلی مواد غذایی گرونی لازم نیست برا تقویت.. کاچی خوبه که اکثر موادش تو خونه ها هست. قرص کمر و یه سری مواد رو به کمر میبندن و .. یه سری هم پرهیزات داره.

اینا رو که مردا بلد نیستن. مثلا شما یا مادرت باید بهش بگید بخره برای این منظور.

مادرت بهش بگه آقای فلانی حواست باشه خانمت غذای مقوی بخوره تا جون بگیره.

یا خودت بگو فلانی چقد ضعیف شدم. جون ندارم، بهتره یه مدت غذاهام مقوی باشه، تا این ضعف باهام نمونه.

و...

2823
2791
2779
2792