2777
2789
عنوان

با شوهری که.....

276 بازدید | 29 پست

شوهرم جلو خانوادش تحقیرم میکنه و بهم توهین میکنه و مسخره ام میکنه و به دروغ میگه عروستون از شما بدش میاد یا این حرفو زده درصورتی که من اصلا همچین حرفی نزدم و هرچی میگم دروغ نگو و اون بازم حرف خودشو میزنه و اینکه خیلی دروغ میگه همیشه دروغ میگه ولی جلو بقیه آدما خودشو اینقدر خوب نشون میده با همچین مردی چه برخوردی میکنید؟؟؟؟؟

میزنم تو دهنش و طلاق

چ آدم بدیه جلو همه خرابت میکنه

ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.                                                             نی نی سایت منو بعد ی سال تعلیق کردی اما به سختی اومدیم @goldenn سابقم.خیلی سخته ولی میبخشمت.                آدمی که دوستون داره رو ناراحت میکنین که کیو خوشحال کنید؟:)                                                                             میترسم از روزی ک کسی به یاد نیارتم:)!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیتونم جداشم بچه یک سالو نیمه دارم دلم براش میسوزه و آره میخواد منو جلو همه خراب کنه خودش آدم خوبه ...

دوستت داره؟

یعنی حداقل جوری هس ک اسم طلاقو بگی بترسه دیگه سعی کنه آدم بشه یا نه اینجوریم نیس؟

ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.                                                             نی نی سایت منو بعد ی سال تعلیق کردی اما به سختی اومدیم @goldenn سابقم.خیلی سخته ولی میبخشمت.                آدمی که دوستون داره رو ناراحت میکنین که کیو خوشحال کنید؟:)                                                                             میترسم از روزی ک کسی به یاد نیارتم:)!
دوستت داره؟ یعنی حداقل جوری هس ک اسم طلاقو بگی بترسه دیگه سعی کنه آدم بشه یا نه اینجوریم نیس؟

قبلا دوسم داشت ولی الان فکر نکنم همش هم میگه میخوام یه زن دیگه بگیرم بعد اینجا رسم اینجوریه تا مرد خودش طلاق نده زن نمیتونه طلاق بگیره