2777
2789
عنوان

بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 25 پست

تو زایشگاه  هرکی درد میکشید مامانشو صدا میزد من همش میگفتم بابا😪دورش بگردم 

بابای منم کمرو هست اینجوری  نیست ک بوسمون کنه بغلمون کنه 

شاید بابای شمام اینجوریه 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
همه درک و شعورشون به شما نمی‌رسه عزیزم نمیخوان قبول کنند این که میگن پدر مادر هرجوری هستن مقدس هستن ...

دقیقا

اصلا اینجوری نیست

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نیست. هر انسانی با رفتارش تعیین میکنه که قابل احترام هست یا نه. نه صرفا بخاطر بزرگتر بودن

ناز دهنت عزیزم ممنون که آدمایی مثل شما با فکر باز و ن تعصبی نظر میدید 🌹

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
همه درک و شعورشون به شما نمی‌رسه عزیزم نمیخوان قبول کنند این که میگن پدر مادر هرجوری هستن مقدس هستن ...

اصلا قبول ندارم... همین الان دوتاش شکستنم💔🖤 حق منو دادن به داداشام... چیزی که دین وشرع وقانون میگه حق همه ی اولاده... ولی انگار دختربودن جرمه💔💔💔

خب این در مورد پدر صدق نمیکنه ؟

من چون خودم این چیزا رو ندیدم از پدرم درک نمیکنم 

شایدم درست میگی 

من تا 13.14 سالگی نمیدونستم که آدم میتونه باباشو بوس کنه و باباش هم بوسش کنه اشکالی نداره 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

خیلی سخته درکت میکنم دیگه چه میشه کرد مثل در مسجد میمونن نه میشه بیخیالشون شد نه میشه بهشون نزدیک ش ...

در مسجد نمیشه بهش نزدیک شد ؟نفهمبدم 

آره واقعا خیلی هم متاسفانه روح و روان و عصاب آدم خدشه دار میشه 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
منم الان دارم بخاطر زخم زبوناش گریه میکنم... 

میفهمم چی میگی عزیزم😔

نازو محبت داره؟ پول نمیده؟ احساس مسوولیت نمیکنه؟ نداره ؟ خسیسه؟ 

ناز و محبت الکی بله داره ولی وقتی موقع کاری میرسه یه قدمی برداره اصلا و ابدا حالا اگه این اسمش محبت هست نمی‌دونم 

خسیس که زیاد 

نه اصلا احساس مسیولیت نمیکنه اون فکر پوست و تیپ و اینایی خودشه جز چندساله که کار کرده همین و همین 

تو زایشگاه  هرکی درد میکشید مامانشو صدا میزد من همش میگفتم بابا😪دورش بگردم  بابای منم کم ...

خداروشکر که بابای خوبی دارید 

نه بابا به کمرویی نیست که کلا احساس مسئولیت نداره

عزیزم در مسجد رو نمیشه کند 😅یه ضرب المثله 

🤣🤣خدا خیرت بده عزیزم اهاااان