2777
2789
عنوان

بابام

268 بازدید | 25 پست

دیگه خونه نیومده از دیروز  

منم انگار نه انگار که بابام خونه نیست چون هیچ پدری ازش ندیدم که بخوام ناراحت بشم نه زنگ زدم نه پیام 

وقتی قرار نیس خیری ازش ببینم ینی وقتی میبینم احساس هیچگونه مسئولیتی در قبالم نمیکنه و فقط ناز و محبت تو خالی منم دلسرد شدم و ازش دست کشیدم انگار کردم کلا بابایی ندارم چون هیچ پشتوانه ای ب نام پدر ندارم 

درسته ناراحت نیستم که بابام نیس ولی این خودش غمه که انشاالله این غم نداشته باشید 💔🥲

(کلا نرفته ها طلاق کاریم نکردن جهت رفع سو تفاهم گفتم بگم تو پرانتز )

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
سلام کاش پدرم زنده بود حتی همین مدلی فوت کنه قدرش رو‌خواهی دونست

نه اگه کشیدی بودی فقط می‌تونستی بگی میخواستی یا نه حتی متی گفتن آسونه عزیزم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجوری که تو تعریف کردی انگار در مورد نامزدت حرف زدی 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

اینجوری که تو تعریف کردی انگار در مورد نامزدت حرف زدی 

مگه چطور حرف زدم ؟

پدر حتی بداخلاق ترینش قابل احترام و مقدس هست

نه واقعا اینجوری نیست بعضی پدر و مادرا با رفتاراشون تاثیرای بد و طولانی مدتی رو روان اون بچه میزارن

پدری که خوبه تاج سر

اما پدر بد نه متاسفانه…

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
مگه چطور حرف زدم ؟

میگی همش ناز و محبت تو خالی منم از دست کشیدم و دلسرد شدم 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

نه واقعا اینجوری نیست بعضی پدر و مادرا با رفتاراشون تاثیرای بد و طولانی مدتی رو روان اون بچه میزارن ...

همه درک و شعورشون به شما نمی‌رسه عزیزم نمیخوان قبول کنند

این که میگن پدر مادر هرجوری هستن مقدس هستن به چه معنی هست من درک نمیکنم واقعا 

نازو محبت داره؟ پول نمیده؟ احساس مسوولیت نمیکنه؟ نداره ؟ خسیسه؟ 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
میگی همش ناز و محبت تو خالی منم از دست کشیدم و دلسرد شدم 

خب این در مورد پدر صدق نمیکنه ؟