2777
2789
عنوان

یه سوال مذهبی

65 بازدید | 5 پست

بچه ها اطرافیانم به من میگن وسواس فکری گرفتم، چون درد زیر شکم دارم هر از گاهی میگیره ، از یه طرفی گره های لنفاویم کشاله هر دو رانم متورم شدند و درد دارم ، نسبت به اول کمتر شده خداروشکر،  تو این یه ماه چهار بار سونو ، یه بار آزمایش خون چکاب کامل، پنج دکتر عفونی ، سه دکتر دکتر داخلی و دو دکتر متفرقه رفتم گفتند چیزی نیست و فراموش کن و زندگیتو کن، ولی همش میگم اینا خوب معاینه نمیکنند و به حرفای من اصلا توجه ننیکنند که درد من چیه ، دیروز رفتم دکتر عفونی دیگه ای البته پنهونکی ، اونم گفت چیزی نیست و برو زندگیتو کن، گفتم خب درد دارم زیر دلم بعضی وقتا اذیت میکنه ، گفت اون درد عصبیه!! 

حالا ختم سوره یونس گرفتم و ختم ۴۱ روزه سوره حشر ، سوالم اینه همش شب باید بخونم یا مثلا یه روز صبح یا روز دیگه شب میتونم بخونم؟

اگر دردت تو کشاله رون میزنه ممکنه از کمر باشه یه دکتر مغز و اعصاب برو خیالت راحت بشه در مورد ختم ها ...

تو کشاله ران گره لنفویم متورم شده درد بخاطر اونه ولی زیر دلم نمیدونم از همون گره های متورم هست یا چی ! ، گفتند بخاطر عفونت و بیماری خطرناک و حتی سرماخوردگی ساده هم میتونه باشه ، آزمایش خون خطرناک ها رو رد کرد خداروشکر 

مرسی عزیزم جواب دادی 

لطفا برای آرامش روح و روانم دعا کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محتاجیم به دعا حساس شدی این طبیعیه وقتی درد طولانی میشه آدم فکر و خیال میاد تو سرش نگران نباش اگر ...

فکر میکنم این یه ذره دردی هم که کم شده بخاطر همین سنتی بود دو سه بار رفتم خامومه شکمم رو با پارچه بست خیلی بهتر شدم ، گفت یه بار هم بیا که  مثانه تو بکشم بالا نرفتم ، اشتباه کردم شاید افتادگی خفیف مثانه دارم . سنگ کلیه بزرگ هم تو کلیه راستم دارم دکتر گفت فعلا خاموشه ، نمیدونم اونم تاثیر داره یا نه 

دکتر کلیه هم برم به نظرم

برام دعا کن توروخدا