2777
2789

اینجور ک بوش میادبعد خردادمیره بالا.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دوستان با۳۵۰۰میشه ی دستبند ظریف خرید؟؟؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
😑😑😑ی گرم میشه۳/۵

میشه ۱گرم نیم🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️توروخدا نخندینا اما دوستم ی دستبند خریده اینقدرررررر ظریفه ک نگو میگه ۲۵۰۰خریدم نمیدونم ملتو اسکل کرده چیه اخه مگه دستبند ی گرمیم داریم

میشه ۱گرم نیم🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️توروخدا نخندینا اما دوستم ی دستبند خریده اینقدرررررر ظریفه ک نگو میگه ۲۵ ...

ن نمیشه ۱گرم و نیم الان یک گرم با اجرت همون۳/۵شاید بیشترم بشه طلای سبک اجرتش بیشتره

اونم دروغ میگه باور نکن  الان من ی انگشتر دارم۱/۹۰۰سوته بفروشم ۵و خورده ای پولش میشه 

ن نمیشه ۱گرم و نیم الان یک گرم با اجرت همون۳/۵شاید بیشترم بشه طلای سبک اجرتش بیشتره اونم دروغ میگه ...

ممنون عزیزم😘