hdeyio مدیر استارتر عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 1400 عنوان تعبیر خواب 46 بازدید | 6 پست خواب دیدم یه دختر پسر جوان خیلی عاشق هم بودن سر یه اتفاقی به خاطر خانوادشون جدا میشن دختره داشت گریه میکرد یعنی یه جوری گریه میکرد که من درد قلبشو من حس کردم تعبیرش چه ؟؟؟ دعا کنید منم مامان بشم😭😭 1402/02/12 | 11:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hdeyio مدیر استارتر عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 1400 رو شکم نخواب😉 من به خاطر بارداریم رو شکم اصلا نمیخوابم همیشه به پهلو میخوابم دعا کنید منم مامان بشم😭😭
مرجان9علوی عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 579 من به خاطر بارداریم رو شکم اصلا نمیخوابم همیشه به پهلو میخوابم بسلامتی
قندعسل۹۸ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4858 وای منم در به در دنبال تعبیر خوابمم یه خواب بسیار عجیب دیدم که حتی از ذهنمم رد نمیشد همچین جیزیدلم میخواد ببینم تعبیرش چیه الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.. الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
hdeyio مدیر استارتر عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 1400 وای منم در به در دنبال تعبیر خوابمم یه خواب بسیار عجیب دیدم که حتی از ذهنمم رد نمیشد همچین جیزی دلم ... انقدر خوابه قشنگ بود هر کار کردم بتونم بخوابم بقیه خواب رو ببینم نشد🚶♀️🚶♀️🚶♀️ دعا کنید منم مامان بشم😭😭
قندعسل۹۸ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4858 انقدر خوابه قشنگ بود هر کار کردم بتونم بخوابم بقیه خواب رو ببینم نشد🚶♀️🚶♀️🚶♀️ منم از این خوابای قشنگ دیدم یا هیجانی که دلم بخواد بقیشو بدونم چی شده😁 الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.. الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏