دلی_یاسی مدیر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 553 عنوان یه دونه تاپیک به درد بخور اینجا نیست | مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 23 پست یه عده ۱۶ ۱۵ ساله از رویاهای شوهرداریشون نیان تاپیک میزنن هممونو خر فرض میکنن جای خیلی بی محتوایه خیلی چیزی به معلومات آدم اضافه نکنه کل وقت و زندگی ادم اینجا تلف میشه من که رفتم 1402/02/12 | 11:27 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلیا۱۴۰۰ عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 9511 خب چرا همه منتظر ی تاپیک خوب و مفیدن؟ از خودت شروع کن روزی ی تاپیکمفید بزن همه منتظر هم دیگ ... هیشکی نمیاد اون تاپیکا اخه مخاطباش کم هستن بعد واسه دختر بچه های سایت اون چیزا نا ملموسه
سالیزه عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 15072 سلام کسی استقبال نمیکنه متاسفانه دیگه بالاخره باید از ی جایی شروع کردحتي اگه فقط ي نفر لايك كنه // کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰
fatemeh7034 عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 4422 تو بزن ما استفاده کنیم😊 کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید
سالیزه عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 15072 هیشکی نمیاد اون تاپیکا اخه مخاطباش کم هستن بعد واسه دختر بچه های سایت اون چیزا نا ملموسه ... ي راه ديگم هستاينكه ماها وارد تاپيك هاي مسخره نشيمهم ميريم تو تاپيكاي مسخره هم خودمون كم فعاليت ميكنيم… // کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰
nature_girl عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 792 دو تا تایپیک قبلی منو ببین راجب زبان انگلیسی هس دریغ از یه نفر که بیاد راهنمایی کنه بعد تایپیک قبلشو برای یه نفر دیگه زدم. متاسفم واقعا ☹️😏
پانوکوتادراکولا عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 1484 دیگه بالاخره باید از ی جایی شروع کرد حتي اگه فقط ي نفر لايك كنه شروع کردیم اما بچه سالا اینجا زیادن هنوز تو هیجانات هستن اینجور چیزا جذاب نیست براشون یه روز اینجا اینقدر تاپیک بی تی اس و آرمی تحمل کردیم که نگو😑
سالیزه عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 15072 شروع کردیم اما بچه سالا اینجا زیادن هنوز تو هیجانات هستن اینجور چیزا جذاب نیست براشون یه روز ... من خودم چند ماه نبودماما دوباره شروع كن🪴🤍 منم تگ كني // کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰
پانوکوتادراکولا عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 1484 من خودم چند ماه نبودم اما دوباره شروع كن🪴🤍 منم تگ كني چشم😁