2789
عنوان

ازدواج

107 بازدید | 5 پست

سلام واقعا نمیدونم چرا کلمه ازدواج برام حسرت شده 

ینی چی واقعا ؟؟ یه چیز عادی که تو زندگی همه اتفاق میوفته واسه من با عذابه چرااااا؟؟

بخدا خسته شدم از بس از خدا خواستم ولی خدا هم انگار نه انگار ۳۰ سالم میشه امسال و من هنوز منتظرم یه ادم خوب بیاد خواستگاریم 

از یکی هم خیلی خوشم میاد ولی اون قصد و شرایط مالی ازدواج رو نداره من قبولش دارما خودش میگه نمیشه 

تو رو خدا بگید راهنماییم کنید چیکار کنم که بختم وا شه 

یا همونی که دوسش دارم بیاد خواستگاریم 

منم ادمم دیگه تک فرزندم درس خوندم شرایط زندگی خودمون هم خوبه 

والا نمدونم😞خداکنه عقلش بیاد سرجاش زودتر بیاد بگیرت

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

انشاالله یه بخت خوب و همسر خوب به زودی نصیبت بشه 

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچیزی رو ول کنی اون میاد سراغت 

بین دوستام من بیشترین خواستگار رو داشتم در حالیکه اونا موقعیت بهتری نسبت ب من داشتن 

دلیلش فکر کنم این بود من کاملا بی توجه ب این موضوع بودم چون دوست پسر داشتم و قصدم ازدواج با اون بود

هرچیزی رو ول کنی اون میاد سراغت  بین دوستام من بیشترین خواستگار رو داشتم در حالیکه اونا موقعیت ...

اره دقیقا درسته .. دستم خودم نیست میاد تو ذهنم که مجردم و همش ترس دارم 

الان ازدواج کردین ؟