2777
2789
عنوان

بیبی چک بازها بیاین 😅بگین این بیبی چک ها مثبته یانه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 91 پست
ممنون عزززیزم

فدات🌹♥گلم اقدامت منظم تا اخر سیکلت بود؟؟؟ 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه پررنگ نشد نباید وقتی تست و تکرار میکنی پررنگ بشه ؟

خواهر من تا چندماه بارداریش همش هاله کمرنگ مینداخت 

میگن کمرنگ پسره من سالیان سال اینجام همین دیدم هاله بوده پسرم بوده

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
برا شمارو دیدم خیلی پررنگه مبارکه عزیزم به سلامتی بگیری بغلت 😍😍برامنم دعا کن 

ممنون عزیزم ایشالا شما هم هستی..علایم خاصی داری؟ من سینه درد دارم و گهگاهی هم تیر میکشید...دوروز هم درد پریودی داشتم که میگفتم الانه که پریود میشم

نه فقط دو بار اقدام داشتم این ماه چون قرص مصرف کرده بودم لکه بینی داشتم کلن و فقط دوبار تونسیم اقدام ...

اکثرا همینو میگن.. که تا اخر سیکل اقدام نداشتن ولی شوهر من به این چیزا توجه نمیکنه.میگه یکبار درمیون تا پریودی بعدیت🙁

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
منکه عکسو ندیدم عزیزم.  اما من بارها بی بی زدم. یکی اینکه مدیکور خیلی خوب نیست. دوم اینکه اگه ...

هاله کمرنگه باشه پس بیبی چکمو عوض میکنم و دل خوش نمیکنم بهش 😑😞

هاله کمرنگه باشه پس بیبی چکمو عوض میکنم و دل خوش نمیکنم بهش 😑😞

نه نههههه نا امید نشو.. تو که بارداری ولی اوایل هستش.تازه 3روز بعد از تاخییر بی بی ها پر رنگ میشه

خواهر من تا چندماه بارداریش همش هاله کمرنگ مینداخت  میگن کمرنگ پسره من سالیان سال اینجام همین ...

بیبی چک مدیکور میگن هاله الکی میندازه نا امید شدم چون واسه خودمم یبار الکی هاله انداخت از دادم منفی شد حالا یه مارک دیگ امتحان میکنم 

فدات🌹♥گلم اقدامت منظم تا اخر سیکلت بود؟؟؟ 

من کیت گذاشتم و قرارمون این بود که یه روز در میون باشه.25 فروردین کیت مثبت شد همون شبش اقدام کردیم...26ام دوباره کیت گذاشتم دیدم مثبته دوباره اقدام کردیم..27 دوباره گذاشتم دیدم مثبته...گیج شده بودیم دیگه.اون شبم باز اقدام کردیم...28ام اقدام نکردیم و ولی 29 ام اقدام کردیم.

یعنی اینطوری اقدام هام بود.. 23 فروردین.25 26 27 29