2777
2789

مجردم ،نمیدونم .خیانتو مطمئنی و درچه حدی هست

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من شخصا  این نظر خودمه 

اگر شوهرم معتاد باشه  کم کار باشه فقیر باشه باهاش میسازم ولی خیانت  کار باشه عمرا 

مناز امام حسین و حضرت عباس و با دعاهای شماها حاجتم گرفتم  خدایا شکرت انشالله همتون حاجت روابشین
در حد تماس تلفنی

اگه ذاتش خراب نیست و بعدشم تماس رو هم توبه کنه.میموندم اما تا جایی که حرمتم حفظ شه .

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
 .. چندین بار توبه کرده....نمی‌دونم شاید من سختگیرم

میگم من مجردم، تا حالا ازدواج نکردم و جو زناشویی و زندگی مشترک رو کامل درک نمیکنم ،اما اگه واقعا پشیمون باشه و خیانت تو ذاتش نباشه ،خب شاید بشه ازش گذشت .اما اگه موندن من تو اون زندگی بمن و بچم آسیب روحی یا جانی برسونه فرار رو بر قرار ترجیح میدم .

ببین کم خرجی دادن دقیقا یعنی چی ؟ داره و نمی‌ده؟ یا اینکه به شما پول نمی‌دهد ولی خودش خرید میکنه . اینا همش رو باید دید که چی به چیه . چند ساله ازدواج کردی؟ بچه هم داری؟ خیانت درحد تلفنی دقیقا یعنی چی و چقدر ؟ ضمنا اینجا هر کس نظر خودشو میگه شما باید ببینی زندگی خودت چطوریه . اینجا همه نسخه طلاق میدن ولی باید دید بعد طلاق بهتر میشه زندگیت یا بدتر ؟ منطقی تصمیم بگیر