2777
2789
عنوان

بیایید💔

67 بازدید | 9 پست

سلام

خانما من باردارم بعد هر وقت میرم دکتر مادر شوهرمم بامه نگید باهاش نرو چون خودش اول میره بعد به من میگه بیا اینو کار ندارم وقتی من میرم دکتر میام بیرون پشت سر من میاد به دکتر میگه هیچ مشکلی نداره اینو هم هی میرپرسه خیلی اذیتم اگه هم مشکلی باشه که دکتر بگه چیزی نیست این میگه وای وای وای تا میتونه بزرگش میکنه فلانی حاملس چرا اون نمیاد دکتر چرا اون چیزیش نی وووو بعدشم سر پول وایمیسه با ماما با فلان بحث میکنه منم خجالت میکشم بدم میاد میگید چیکار کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی اول خودش میره بعد تورو میبره؟

خودت سرچ کن یه دکتر خوب پیدا کن تنها برو.

اگه گفت بیا بهش بگو نه مرسی من یکی دیگه پیدا کردم تحت نظر اونم. الانم وقت دکترم نیس.

این ۲ روز دیگه توی تربیت و بزرگ کردن بچت هم همه کاره میشه و نمیتونی جلوشو بگیری.

نگی نگفتین

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
یعنی چی اول خودش میره بعد تورو میبره؟ خودت سرچ کن یه دکتر خوب پیدا کن تنها برو. اگه گفت بیا بهش بگ ...

دلت خوشه اصلا میگه دکتر نرو هر دفعه هم خودش پیش یه دکتر نوبت میزنه

دلت خوشه اصلا میگه دکتر نرو هر دفعه هم خودش پیش یه دکتر نوبت میزنه

چند سالته؟ 

بگو مرسی به فکرمی ولی خودم دوس دارم کارامو انجام بدم به شما زحمت نمیدم

سفت و سخت پا حرفت وابسا

بچه که نیستی عزیزم دیگران واست تصمیم بگیرن

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.