2789
عنوان

دوران عقد

202 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من تو عقدم یه روز خونه مادر شوهرم بودم شاهرم یه روغن برای ریشش داشت منم گفتم اینو الان میزنی شوهر گفت نه منم گفتم اگه نمیزنی باشه مال من بزنم به ابروهام شوهرمم قبول کرد 

چند روز پیش رفتم خونه مادر شوهرم دیدم میگه یه روغن داشتیم نیست منم گفتم یه روغن برای مو از شوهرم بوده داده به من مادر شوهرم گفت من اونو میزنم به ابروهام یکم برای خودت جان کن قوطیشو بیار 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

روغن که ماله اون نبود ماله شوهرم بوده منم با اجازه از خودش برداشتم حالا مامانش میگه روغن رو بیار 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

زوغنم نصفش استفاده شده بود 

یه روغن که ارزش نداره دست نخورده براش میبرم اما ناراحت شدم 

شما جای من بودین چه واکنشی نشون میدادین؟ 

بالاخره مهم اینه به روتون آوردن که روغن رو باید بیاری 

من اگر جای شما بودم میگفتم وای مادرجون اگر میدونستم برای شماست حتمااا اجازه می‌گرفتم همسرم گفتن برای خودشه برای همین برداشتم ....فردا میارم براتون بازم عذرمیخوام 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عادت میکنی بعد عروسی این رفتارا خیلی زیاده اگه بخوای بخاطر هر کدومشون غصه بخوری خودت نابود میکنی ،تو دوران نامزدی معمولا خوبن بعد عقد و ازدواج رفتارا سرد و ...زیاد میبینی

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

ی کامل بگیر ببر براش بگو نمیدونستم مال شماس وگرنه دستم نمیگرفتم

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
بگو وای دیشب میخواست بزنه به موهاش یهو همشو ریخت رو زمین مادر جون شرمندت شدم بخدا اصلا نمیدونستم چجو ...

روغنه حالت ژله داره سفت نمیریزه وگرنه حتما میگفتم 😂😂😂😂😂😂

ممنون

روغنه حالت ژله داره سفت نمیریزه وگرنه حتما میگفتم 😂😂😂😂😂😂 ممنون

😂😂😂🤣مادرشوهران عفریته ی خود را به من بسپارید، خب بهش بگو من از مجید جونم مثلا اسم شوهرته 😂پرسیدمممم گفت نههه این روغن من بود مامان حواسش نبوده احتمالا