2777
2789
عنوان

خانمااای باتجربه لطفا کمک

87 بازدید | 10 پست

سلام شبتون بخیر.اگر موردی برای ازدواج داشته باشیم ک بسیارپولدار باشه خیلی پولدار

چیکارکنیم ک بفهمه برای پول سمتش نرفتیم

چون من از مو قعیت ایشون اطلاع نداشتم

و باید ثابت کنم ک برای پول سمتشون نرفتم

لطفا کمک کنید

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا چی باید اثبات کنی؟ پولداری یه امتیازه دیگه 

خب فکر میکنه بخاطر پوله ک جذبش شدم چون خیلی از خانمابرا مول اومدن سمتش

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
بهش بگو پول برام مهم نیست مهم فقط تویی

اگ قیول نکرد چی؟

عزیزم شما هیچ چیزی رو نمیتونی به کسی ثابت کنی

بیخود دنبال ثابت کردن خودت نباش

اگر خودش آدمی هست که این طور شما رو قضاوت میکنه،،هرکاری هم کنی باز همین فکر رو میکنه

شما فقط خودت باش

خیلی جدی خواسته هات رو بیان کن،، ملاک هاتو بگو ،،، 

ازش سوال بپرس برای چی میخواد ازدواج کنه

و در نهایت،،، معطلش کن برای جواب

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
عزیزم شما هیچ چیزی رو نمیتونی به کسی ثابت کنی بیخود دنبال ثابت کردن خودت نباش اگر خودش آدمی هست که ...

ممنون از راهنماییت

از الان اگر بخوای هر خودتو ثابت کنی که ديگه کلات پس معرکه اس چون اون پس زمینه ذهنیش پولشه و هی تو ب ...

ن درحدش نیستم اصلا.بشدت پول داره

ماهم متوسط روبه بالا