پاینده ایران و ایرانی 💚🤍❤️پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک
من یکساله درگیرم دیگ دارم کم میارم هفته آینده باز میرم دکتر
منم داشتم رفتم دکتر یه پماد و یه شیافت داد باهم استفاده کردم خوبه ولی باز از بیرون داره سفید سفید میشه اگه نره داخل واژن قارچها میگم برم از اون پمادها بگیرم عالی بودن شیافتها
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
بعد از هر بار دستشویی رفتن خودتون با سشوار خشک کنید .حد امکان لباس زیر نپوشید تو خونه دامن بپوشید . شربت ختمی و خاک شیر استفاده کنید .لباس زیر تو آفتاب خشک کنید قبل استفاده حتما اتو کنید من یک دوره طولانی تو خوابگاه درگیر بودم بتادین هم استفاده نکنید بعد از مدتی خودش باعث رشد باکتری می شه پماد کلوتیرماتازول مرتب هر شب استفاده کنید قرص مینترازول برای عفونت عالیه